Ultrazvuk v 12. týždni - Gynstar Prešov
Dobrý deň,
je tu niekto, kto bol v 12. týždni na prvý ultrazvuk v Gynstare? Aké sú Vaše skúsenosti? Ako to prebiehalo? Povedali Vám aj pohlavie dieťatka?
Viem, že predtým robila ultrazvuk doktorka Vašková, no tá tam už vraj nepracuje.
Ďakujem za odpovede 🙂
ja som bola pred tyzdnom vychadzalo mi ze babo bude mat davnou sindrom 1/ 270 a tam mi to pekne vyvratili a objednala som sa koncom maja a bola som objednanana 11 juna takze rychlo ma zobrali este aby som stihla do 13 tyzdna
Mne pohlavie povedali v 12tt na prvom screeningu
Určite sa oplatí ísť aj teraz, veľa vecí sa zisťuje práve v tomto prvom trimestri, takže za mňa áno..
Aj mne povedali v 12tt aj pohlavie pri 1. Dcere a trafili sa. Pri druhej povedali ze este to nie je na isto vidno...
1. Trim sono je dolezite kvoli genetike
@val9 platila som 60 EUR a keďže tam mám aj gynekológa, tak ma rovno v deň poradne objednali oni hneď
Kto teraz robí ten ultrazvuk keď Dr. Vaskova tam už nepracuje? Ďakujem za odp

Ahoj, ja som tiež zakladala túto tému, ale až na druhý ultrazvuk v gynstar v Prešove.. A dala by som si aj teraz ale podľa mňa je to zbytočné, skôr viac toho zistia až v 2trimestri ako teraz v 12tt... Ja som momentálne v 11tt a už ho asi ani nestíham teraz, lebo to treba skôr objednať..