Varovanie pred výskytom švábov v nákupnom stredisku MAX
Chcem upozorniť ľudí, ktorí chodia do MAXu, aby si dali pozor. Pracujem tam a bohužiaľ môžem povedať, že so švábmi je tam momentálne naozaj vážny problém. Nie je to o jednom náhodne objavenom švábovi. Je ich tam veľa a objavujú sa nielen na food courte, ale aj v okolitých obchodoch.
Ľudia ich údajne nachádzajú dokonca aj v jedle, čo už podľa mňa nie je vec, ktorú by mal zákazník ignorovať.
Píšem to hlavne preto, aby ľudia vedeli, na čo si majú dávať pozor. Sama by som ako zákazník určite nechcela jesť na mieste, kde sa šváby voľne pohybujú v okolí jedla.
Nebol tento problém o šváboch písaný v OC MAX Poprad?
Čo si, od konkurencie?
@anonym_34e0a3 neviem, osobne som ich videla len na misách v jednej z reštaurácii
@anonym_34e0a3 neviem, osobne som ich videla len na misách v jednej z reštaurácii
@anonym_autor aha. A prečo to nenahlásiš hygiene?
@anonym_34e0a3 áno. Hlásila som to ja, hlásili to moji kolegovia, ale nerieši sa to. Je to dlhodobý problém. Vie sa o tom, ale nerieši sa to
@anonym_autor tak kde to vlastne bolo. Lebo problém so švábmi bol uvedený v popradskej skupina. Aby sa zákazník vedel vyhnúť problému. Ďakujem
@anonym_autor tak kde to vlastne bolo. Lebo problém so švábmi bol uvedený v popradskej skupina. Aby sa zákazník vedel vyhnúť problému. Ďakujem
@anonym_53b904 ja píšem za Prešov.

@anonym_autor veď s nimi je prvom všade,vo všetkých OC,aj v KE,človek sa bál niekedy,či si ich z práce neprinesie domov