Zima v Sekčove: Tehotné mamičky hľadajú spoločnosť
🙂 ahoj baby,
o pár chvíľ nastupujem na MD a manžel ma už moc nechce nechať šoférovať aj keď ja sa zatiaľ cítim (vďaka bohu)v poho, a preto som myslela na vytvorenie tehotensko-maminovského gangu 😀 zmietajúceho sa po krásne zľadovatelom Sekčove.
čo vy na to? pridáte sa?
Ahojte...
monky ma fotkyyyy 😉 taka zlata babulka ta tvoja Hanka 😵 a jak sa puci na nocniku 😀 aj moja dnes rano vstala o 5-ej, asi sa dohodli 😀 co si ponocovala? ze 3 hodky spanku... 😎 ste kecali s kamoskou z PP? 😅
kiert ahoj, skoda tej nadchy ☹ dnes vyzera pekne...nepojdes s nami na prechadzku? 😉
Ahojte,
tak my sa uz mame lepsie ... vcera kakal Tobino uplne sam, pomahaju tie kvapky Sab Simplex ... tak sa tesim ... dnes sme posledny den u mojich rodicov, zajtra sa uz definitivne stahujeme do PO za nasim tatinom ...
Dakujeeeeeem. Teda dakujeme, dievcata 😉. Ved uz som sa aj hanbila, ze som takmer jedina bez albumu. Budem sa snazit ich postupne doplnat - ak najdem tie z posl. mesiacov... ak nie, nafotime nove 😵 .
No a nespala som, lebo sa nedalo 😀 . A potom sa uz aj dalo, ale nase vtaca sa rozhodlo inak 😅. V noci som este trosku popisala s manzelom, co to precitala, pobehala po nete-nasla som jednu zaujimavu stranku s menami od vymyslu sveta, tak som studovala... ako keby som mala dovod 😀 😀 😀
inak prave mi odisla jedna necakana otravna navsteva...uf, som cela spotena z toho...
co dnes robite? ste este doma, ci uz vsetky prechadzkujete? nejak to tu viazne, a to este len slniecko vykuka. Si nechcem predstavit, co to bude v lete...Kde je sisa, alcapalca, anet....
Huraaa, nadzieja, klop klop v tvojom mene na drevo, nech to uz tak ostane. Obcas napis, ako sa mate. OK? 😉
No zatial nebudeme mat pristup na net, lebo sa stahujeme do noveho bytiku ... ale ked budeme online ... urcite sa radi ozveme ... ved aj tak v PO nikoho nepoznam, tak som rada, ze si obcas mozem s vami popisat........
skoda...tak rychlo spojazdnite net. A kam sa stahujete? Do ktorej casti PO? Tak nech sa vam dobre byva 😉
Manxel je prswovcan, tak ostal verny Sekcovu .... a ja sa za nim do PO iba stahujem.......
Ahojte,
na rychlo vas pozdravim, budem zasa pisat dost, uz sme doma 😀
Dnes sme si hladali zubara, no hladali sme ho dlhsie, aj sme si vybrali a chceli sme k jednemu zajst, muzika dokonca uz 3 dni boli zub a sestricka ho objednala najprv na 30teho marca. To som bola zhrozena ci bolestive pripady neberu normalne skor, tak navrhla 24teho....som z toho v soku. To ma clovek 12 dni zit s bolavym zubom? Tak sme sa rozhodli pre inu zubarku.....
Inak aj Timo dnes vstaval dost skoro o 6,15. Chvalabohu vstal k nemu muzik, ja som si trosku pospala....Teraz si po dlhej prechadzke lahol, hadam uz spi.....chudacisko uz nevladal ani chodit.... 😅
Hanka je krasnucka...super fotocky!! 😵 😵
Kubi, este ma lalka bodocky po telicku? My sme vysadili pomaranc. ale aj ine dzusy, jahodove jogurty a malemu tie fliaciky pomizli....dr mala asi pravdu, ze to bude zo stravy, ja myslela ci aj nie z tel. mliecka alebo co....
...ale ved ja viem....mne sa len paci, ako sa stretnete, kocikujete, pokecate 😎 😀 ...zase na druhej strane som na "trojke" nadmieru spokojna..
dani, beriem ta za slovo 😀 ....hned ako sa pocasie umudri a "vyjarí" sa trosku 😀 😀 😀
ahojte. Som len na skok.Aj v PO je také otrasné počasie? Dnes svieti slnko a sneží, už aj pršalo a slnko, otras.naše drevo stále mokne na dvore, do záhrady sa nedá vojsť- blatovisko.
Slavko je stéle doma, dr. ho nechala do konca mesiaca. 😖 hoci je zdravý...
Posielam detičkám božteky a želám veľa zdravíčka. 😀
Dobre ranko so sniezikom za oknom
sisi nezajdeme do tesca na dzusik? A deti sa budu hrat v tom kutiku.
Kubi, aj by sme sli, ale cakam nasich aj moju babku, a zhanam pre nas masaze....chceli sme ist vsetky tri na masaz, chlapi by opatrovali maleho, ale vsade maju plno, alebo az neskoro je volno....muzik siel k zubarke, tak som zvedava....
A idem rychlo urobit zemlovku.....
Tak nic nejdeme si iny plan.
Ale uz by trebalo nejake stretko spravit mamicky.
Moj muzik uz bol vcera aj predvcerom v domceku pozerat co bude robit, ze uz je vonku teplo a aha ho....dnes sa ochladilo 😀
Ahojte 🙂
no ja rano som myslela, ze este snivam...a ono fakt...sneh!!! 😲
kubi stretko? 😀 som za 😎
Ja sa pridam....ta Parlamentka by nebola od veci, kebyze pojdeme s detmi, tam by sa pohrali....

Dobre ranko....my sme hore od siedmej.......mala sa mi od niecoho vysypala po hrudniku a po rucke......hned sme dali Fenistil, ale rozmyslam, ze nic take nejedla......snad ceresna v dzuse?
monky preco si nespala?