Zima v Sekčove: Tehotné mamičky hľadajú spoločnosť
🙂 ahoj baby,
o pár chvíľ nastupujem na MD a manžel ma už moc nechce nechať šoférovať aj keď ja sa zatiaľ cítim (vďaka bohu)v poho, a preto som myslela na vytvorenie tehotensko-maminovského gangu 😀 zmietajúceho sa po krásne zľadovatelom Sekčove.
čo vy na to? pridáte sa?
monky my pojdeme autom, takze bam je jedno...aj v snehovej metelici ideme za svojim cielom...nemame problem. 😀
aj my mozeme hocikedy, len nech je lepsie pocasie...predsa len....kym sa dodrindame busom zo sidliska III 😨
Alebo ak viete o nejakom inom mieste dajte navrhy....danielka je to bez schodov, takze kociar by nemal byt problem
mne je to jedno naozaj.....aj v maxe je fajn cukraren, ale pre "vacsie deti" je to tesco asi lepsie, ked sa tam mozu aj pohrat
ja vam v tomto velmi neporadim, az tak sa v tychto zariadeniach nevyznam ☹ takze nechavam to na vas 😵
V maxe by nasi vacsi drobci utekali hocikam....lepsie ked maju vyhradeny pristor....o 10tej moze byt, navrhujem pondelok alebo utorok....pondelok ma vyhodu, ze je navarene od nedele 😀
Prave som zistila, ze my sme uz mesiac bez tatina. Ani sa mi verit nechce, ako to letiiiiii 😕
Ahojte, tak vidim, ze si dohadujete termin stretka, tak ja si na toho mojho drobca este pockam kym pride na svet, potom sa k vam pripojim, aj ked to uz bude asi vacsi vekovy rozdiel 🙂
Monky vidis ako ti cas s malo bezi 😉 a ako dlho este budete same?
Pekny zasnezeny den prajem
Fuha, tak to je dost 😕 , prajem aby vam ten cas obom rychlo zbehol...
Inak fotocky mas naozaj uzasne spravene, mala je uplne rozkosna, hotovy cukrik 🙂
Hmmm, takze sa zatial nedohodlo na termine.....
Samozrejme sa moze pridat kazdyyyyyyy........
Pekny vikendik prajeme, slniecko svieti, aj ked nie je bohvieako teplo.... 😒
Monky, tak sme sa tu vcera nahanali.... 😀

aj my ideme s vami 😉 ...uz sme zdrave ako repy, len nech sa pocasicko umudri. Ci idete aj v snehu a v dazdi 😀 😀 😀 ?