icon

Zima v Sekčove: Tehotné mamičky hľadajú spoločnosť

nisa
25. jan 2007

🙂 ahoj baby,
o pár chvíľ nastupujem na MD a manžel ma už moc nechce nechať šoférovať aj keď ja sa zatiaľ cítim (vďaka bohu)v poho, a preto som myslela na vytvorenie tehotensko-maminovského gangu 😀 zmietajúceho sa po krásne zľadovatelom Sekčove.
čo vy na to? pridáte sa?

Strana
z261
alex999
21. júl 2011

Ahoj je tu niekto???? Nemam s kym kočikovať -Sekčov ??? 😅

juliap
25. júl 2011

@tiatko @alex999 @lienka_cmuk do tejto temy sa chodi asi poriedsie, podte radsej do https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnice-v-presove/ tam chodi viac mamiciek a inac, vsetky 3 ste zo sekcova, tak sa mozte dat dokopy ...

lienka_cmuk
25. júl 2011

@juliap no to bylo skvele a kde presne na sakcove byvate?

juliap
26. júl 2011

@lienka_cmuk ja byvam na III, ale alex a tiatko su zo sekcova, tak im skus napisat IP

lienka_cmuk
26. júl 2011

tiatko sme uz boli vonku 🙂 ale ona tu nieje casto :(

dadqa86
12. aug 2011

Ahojte aj ja by som sa rada pridala len je tu nejako pusto a smutno chodi sem este vobec niekto? 😕 ☹

zdenka821
4. sep 2011

ahojte maminky, neviete, ci sa nahodou nebude konat v Prešove bazar detskych vecičiek?

juliap
4. sep 2011

@zdenka821 neviem o tom, ze by sa nieco take v PO konalo, viem, ze nejaky detsky bazarik je vo Velkom Sarisi a aj na Slovenskej bol, ale sa niekam prestahoval, co sa tam dali doniest veci aj oblecenie na predaj ...

zdenka821
4. sep 2011

@juliap ano? ja som myslela taky ten jednorazovy bazarik, vies co myslim julia?

juliap
5. sep 2011

@zdenka821 viem, ale nezda sa mi, ze by sa nieco take v PO vobec niekedy organizovalo, to skor sa Ti podari cez inzeraty popredat veci tu na MK, alebo cez bazos ...

zdenka821
5. sep 2011

@juliap ved to ☹ mam velmi malo casu na fotografovanie veci atd a veci je kopa. bolo by fajn zorganizovat nieco take jednodnove 🙂 pridal by sa niekto?

juliap
5. sep 2011

@zdenka821 ja mam tiez kopec veci, ktorych sa chcem zase zbavit, riesila som to doteraz tak, ze isli veci rodine, kamoskam a do detskeho domova ...

zdenka821
5. sep 2011

diky za tipy 🙂 ..tiez som to takto poriesila, ostatne chcem zpenazit 😀

zdenka821
5. sep 2011

Maminky, ked uz zacal ten skolsky rok, budete davat svoje deticky na nejake skolkarske kruzky? My uvazujeme nad karate alebo futbalom, ale netusim kam sa obratit s prihlaskami..

juliap
5. sep 2011

@zdenka821 akae velke mas deturence a kde byvate?

zdenka821
5. sep 2011

4,5r chlapcek a 17mes. dievcatko..byvame na sekcove

juliap
6. sep 2011

@zdenka821 tak na sekcove s footbalom neporadim ...

zdenka821
6. sep 2011

@juliap to nič, aj tak dik 🙂

michell
6. sep 2011

ahojte aj ja sa k vam pridavam ak mozem

michell
6. sep 2011

chcem sa vas opyatat ci nahodou nemate niektora skusenost s kontrolou pocas PN dakujem za kazdu odpovd

juliap
9. sep 2011

@michell mne nebola ani raz pocas PN /5 mesiacov/, ale ku kamoske chodili jak na klavir ... ale dr jej napisal vychadzky, moze dat 2 hodiny doobedu a 2 poobede, tak si ich nechaj napisat tak, aby ti to vyhovovalo s Nelkou.

michell
10. sep 2011

@juliap dakujem

juliap
11. sep 2011

mamicky Zumbacky, davam do pozornosti ... http://www.akcieprezdravie.sk/docs/harmonia/zum...

m.i.r.i
15. nov 2011

Maminky, zhanam nejake nazory a referencie na skolku Simba na Sidlovci..uvazujeme o prestahovani sa do PO( odkial ja pochadzam) a hladame dobru sukromnu skolku pre syna, kde nebude tak vela deti, chapavi ucitelia, zdrave stravovanie a podobne..tato skolka sa mi paci podla toho co som si citala a videla fotky, ale rada by som od vas pocula ako ste spokojne ak ste tam uz mali deticky dlhodobejsie alebo ak sa da porovnat s inou skolkou...dakujem velmi pekne..!

lienka_cmuk
18. jan 2012

ahojte maminky chodi tu este niekto?

kubanka
22. mar 2012

Ahojte 🙂 , su nejake mamicky na Sekcove?

juliap
22. mar 2012

https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porod-v-presove-skusenosti-zo-starej-a-novej-nemocnice/ do tejto temy chodime z PO najcastejsie, tak urcite tam najdes aj niekoho zo Sekcova ...

anitamiliant
21. dec 2020

Ja som lektorka🌹

Strana
z261