• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Snažilky zo zahraničia. Pridajte sa

27. júla 2013 
zasa provokace :grinning:

no, som taky mrnus, ledva 160cm. Ale vies jak sa hovori, dobreho vela nebyva. A ja vravim, zleho aj malo staci :grinning: :stuck_out_tongue_closed_eyes:
12. máj 2009 o 13:17  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
lubinka, to víš no :grinning:

Ale víš co se říká, co je větší to je lepší :grinning: . Já mám totiž 180 :wink: . Ale vážně, já si myslím, že to o výšce není... Každá výška má své :wink:
12. máj 2009 o 13:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja som spokojna, keby bolo viac, nepohrdnem ale uspokojim sa aj takto. Kedysi som videla len nevyhody a aj som si v skole kvoli krutym posmeskom vytrpela. Dnes sa s takymi ludmi uz nestretavam a vysku beriam ako fakt.
Zaberiem mensimi vecami menej miesta v satniku a keby bolo na mne usetrim aj na matracoch. 200cm je mi fakt nanic, ked siaham len do polky :grinning: :grinning:
Sedadlo v aute mam komplet nastavitelne takze vankusim nepouzivam a ked niekde nedociahnem tak sa ozvem alebo si prisuniem schodiky.
proste relaaaax..

i ked teraz ma napadla jedna velikaaaaaaaa nevyhoda. V lete v preplnenych MHD, ludia drziaci sa tyci hore a ja spunt lapajuci vzduch zospodu. Bleeeeee. To bol fakt des. Este, ze uz mam auto :grinning:
12. máj 2009 o 13:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
baby potrebujem rychlo radu.aky ma byt ovu hlien.ja mam dnes akysi bieli ale taky mokry.ako keby aj nieco zo mna islo citim take mokro.od kedy sa to vlastne pocita.lebo ja som dnes 20 dc.od zaciatku menzesu a od konca 17 dc.co to moze byt?dakujem moc.
12. máj 2009 o 14:09  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
lubinka, já jsem byla spokojená vždycky. Jedině kdy mě to fakt štve je když si kupuju kalhoty, protože mám ještě hodně dlouhé nohy, takže mi jsou všude krátké. ale už jsme si zvykla a naštěstí je pár značek, které vím že jsou ok :slight_smile:
Mně zas občas říkali žirafo, to si nevybereš, já jsem bez vyšších podpatků nikdy nechodila, takže dohormady mám pak skoro 190 a to mě fatk nikdo nepřehlédne, ale mě to neva :grinning:
S autem bych řekla že to máš lepší než já, protože já si musím vybírat auta podle toho zda se tam vejdu nebo ne. Ani by tě nenapadlo, do kolika i dceoal velkých aut se prostě moje nohy nevejdou :grinning: . I když je pravda že na ženskuo jsem zvyklá sedět hodně daleko, ale prostě přilepená nosem na sklo řídit neumím :stuck_out_tongue_closed_eyes: :grinning:

Jo a k té MHD, ty sice nemůžeš dýchat, ale rozhodně se ti nemůže stát,m že se při vystupování z busu tak praštíš do hlavy, že budeš vidět hvězdičky. Máš pravdu, ještě že máme auto :grinning:
12. máj 2009 o 17:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahojte babule moje. Konecne som si vyprosila internet, neviem sa nan sama bez hesla dostat a ani nebol velmi cas. Tak vas len zdravim, informujem, ze zijem :grinning: A konecne som ako tak vyspata. Prvu noc som sa zobudila o stvrtej, oci ako lampy, tak som sla rovno s manzelikom ranajkovat. Dnes to uz bolo o pol siestej, tak sa pomaly normalizujeme. :stuck_out_tongue_closed_eyes: Vcera sme uz stihli aj nakupovat, co som v DE nevedela zohnat podprdu, tu som siahla po prvej a hned mi bola dobra a to ani neviem aku mam velkost v ich cislach :dizzy_face: A aj prve Levis rifle mi sadli ako na mna site, este si asi jedny kupim, ved to stoji len 30 dolarov!!! Ale ma rozculuje, ze tu maju ceny bez dani, cize si clovek musi precvicit matematiku, ked chce vyslednu sumu. \
Cela som tu vyburana z tohto systemu, ale coze, aspon mam co objavovat.

Zhruba som si vas precitala, ale nestiham teraz reagovat, myslim na vas, cmuk vsetkym.
Zuzi, aj ja si prosim na mail fotocku s bruchom!!! Som zvedava. Papa.
12. máj 2009 o 17:47  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojik holky,

nejprve jestli muzu taky poprosit o fotecky ... ja bych taky rada videla zuzku tehulku :dizzy_face:

jinak ty vitaminy .... v pondeli jsem mela celej den skolu, takze jsem se k tomu nedostala, nechtela jsem to resit nekde na nadrazi :stuck_out_tongue_closed_eyes: dneska jsem byla doma v pul 3, ale nejak jsem se nemohla dovolat, tak jsem poslala email a pokud mi zitra neodpovi, odpo tam zkusim zas zavolat, pritel je ale do nedele nebere, dokud nebudu vedet jestli ma nebo ne ....

jeeee ahoj mirusch .... tak to je super ze jsi takhle rychle sehnala veci, to vis ze jo, ber jeste jedny :wink: .... neboj, zitra uz si urco radne pospis :slight_smile: .... no tak to me by asi dlouho trvalo nez bych si zpocitala kolik ze to mam zaplatit :grinning:

jinak co jsem tak bleskove precetla, tak ja cokoladovou zmrzku taky nemusim, a kavove a tak .... miluju bananovou, jahodovou a tak, a smouli :grinning:

mamartinko ja ti bohuzel neporadim, ja jsem si hlen nikdy nesledovala :unamused:

hezky vecer vsem
12. máj 2009 o 18:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte, jeee mirusch uz som premyslala, ze kedy odlietate. a co tu citam vy ste uz odleteni.
tak dodatocne zelam krasnu dovolenku. :dizzy_face:
a ako pise schnucki tak kupuj aj druhe :wink:

aj ja milujem babanovu zmrzku a od cremissma maju "apfelstrudel alebo tiramisu" zmrzku. teda tie musite ochutnat. su fantazia :dizzy_face:

co mate inac nove? u nas vsetko postarom az na to, ze sa snazim opat chudnut. hmmm ked sa tak zamyslam tak to nejak cely zivot uz riesim hi hi hi . myslite, ze sa to zmeni?
ale mame teraz doma wii fit tak sa idem postavit na bret :slight_smile:

mamartinka hmmm ani ja ti neviem nejak poradit, ale skus to hodit do googlu nieco urcite najdes :wink:
a skusat by som skusala v kazdom pripade ci uz s ovu alebo bez :wink: clovek nikdy nevie zazraky sa deje kazdy den :wink:
12. máj 2009 o 18:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahoj mirusch, to je fajn že žiješ :dizzy_face: . Tu matiku zvládneš :grinning:

schnucki, jé tak tao mámě něco společného s těmi zmrzlinkami :grinning: S těmi vitamíny uvidíš, zatím je to pořád stejné? Žádná změna k lepšímu? :slight_smile:

zuuuzana, ahoj holka
12. máj 2009 o 19:07  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahoj blondy, tak ako ste dopadli v cz? myslim, ze si tam mala ist k lekarovi ?

alebo sa mylim?
12. máj 2009 o 19:09  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
zuuuzana, nemylíš se. Všechno je ok, akorát jsem skoro každý den byla v nemocnici, v děloze už nic nebylo a byla hezky vyčištšná, ale HCG :slight_smile: mi nějak nechtělo klesat, takže si mysleli že je to mimoděložní, ale nakonec kleslo a vše je ok
12. máj 2009 o 19:15  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
hehe blondy, vidim, ze oba extremy su zle :grinning: aale hlavne, ze sme obe so sebou vyriesene a spokojne, no nie?

a ako bolo na plazi? no nepovedz, ze bozsky :stuck_out_tongue_closed_eyes:

caaau mirusch, teda ty este aj cez dovo takto na koniku :wink: Inak ber co vidis, fakt to tam je take lacne? to asi budes kupovat dalsi kufor.

dnes som si na terase povysadzala kvietky, stravila som pri tom 2 hodky az ma boli chrbat a krize. Dufam, ze mi to neskape, to by bolo teda, za taku namahu. Ale vytesovala som sa pritom, uz nemaju len susedia ale aj ja :sunglasses:

pekny vecer vsetkym.
12. máj 2009 o 19:47  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
blondy zadna zmena, :confounded: on z toho nejak nebyl, tak jsem mu rekla, ze se zlobit nebudu kdyz je prozatim vynecha, nez budeme vedet co s tim ....

zuuuuzi, a jak u vas???
12. máj 2009 o 19:48  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
lubinka,
jojo, máš pravdu :wink:

Bylo nádherně, fakt super, ikdyž dnes italové docela otravovali, ale dalo se to.... To víš samotná blondýnka na pláži, to se tady jen tak nevidí :grinning:
12. máj 2009 o 19:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
jj blondy, viem si to predstavit :grinning: a este k tomu v plavkach.. ozaj a v ktorej casti IT si? ci aj to je tajne? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

schnucki a co ze za vitaminy to uziva tvoj drahy?
12. máj 2009 o 20:24  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
schnucki, aha, takže už je tedy nebere... No uvidíš, co ti tedy řeknou :wink:

lubinka, tajné to neni, holky to vědí, nenapadlo mě že to nevíš.... Neapol :sunglasses:
12. máj 2009 o 20:26  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte babulky mi s priatelom sa snazime teras o babo tak dufam ze sa nam coskoro podari viete mi niektora poradit ako to je v anglicku mi tu zijeme uz vyse 3 rokov a nechceme sa vratit len viem ze to zdravotnictvo tu nieje nic moc
12. máj 2009 o 20:31  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cau mona, hmm.. k anglicku ti moc neporadi, ja som v Nemecku a neviem ci tu je nejaka z UK. Ale co som pocula o starostlivosti v UK tak asi jak ty hovoris.. aale mozno ani nie :wink:

a co robite v UK? a planujete sa niekedy vratit? a priatel je cudzinec?
urcite aj ostatne holky budu mat otazky, tak sa priprav :grinning:
12. máj 2009 o 20:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
mona, ahoj. Já s naglií taky neporadím. Vím jen to co píše lubinka.... :unamused:
12. máj 2009 o 20:38  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak viem uz vela veci ale je dobre to este s niekym prebrat kto to ma vsetko za sebou ja sa tu staram o deti ale nebyvam s nimi a priatela mam slovaka ani neviem ci sa chceme vratit mame tu dobre zazemie a zvykli sme si tu ked pridem na svk rada sa tam pozriem ale po chvily mam chut sa vratit sem lebo tu je iny svet a viem ze tu si mozem aj viac dovolit a neobzeram sa tak za seba ako na svk clovek si toho na zaciatku preskace vela a ludia si myslia ze je to lahke ale ked sa chce tak sa to zvladne a potom je fajn :slight_smile:
12. máj 2009 o 20:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak dufam ze sa nam este to mimco podari :slight_smile:
12. máj 2009 o 20:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
mona, no tady z anglie momentálně nikdo není, jen naše Mirusch tam nějakou dobu byla, ale ta je teď momentálně mimo

Já bych tedy v zahraničí zůstat nechtěla, jsme tu jen dočasně, naštěstí. A nemyslím si, že si člověk může v zahraničí více dovolit, je to o tom, co člověk "doma" dělá. ....
12. máj 2009 o 20:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahoj mona :slight_smile:

lubinka pritel ma brat tyhle vitaminy 3 mesice a pak znova na spermiogram, je to nase posledni sance na zlepseni, jinak IVF .... bere je asi 4 tydny a boli ho zaludek a jatra, tak se obavame ze mu neco nesedi, do centra jsem se nedovolala tak jsem poslala zpravu, snad se zitra ozvou ....

blondy ja nechci aby si nejak rozzlobil zaludek nebo jatra, radeji at je par dnu nebere, nez se neco dozvime, a nebo vubec ....

mona ja jsem taky v nemecku, takze bohuzel nevim, ale drzim moc palecky .... jak dlouho uz se snazite???
12. máj 2009 o 20:57  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
aha, schnucki, tak to drzim palce nech sa to poriesi cim skor s tymi liekmi. Ktovie kde je problem.
12. máj 2009 o 21:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
schnucki, jojo, to je jasné :wink:
Co vůbec nového ve škole? :confused:
12. máj 2009 o 21:06  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Chi, este kukam :sweat_smile: Dnes sedime doma, aj ked je konecne slnecno, lebo cakame navstevu a treba varit a tak, ale ja som sa realizovala fotenim okolia, je to tu taka drahsia stvrt, nadhera, kraaaasa, vsetko cistucke, zakaz parkovat na ceste a kto si nepokosi travnik, tak je k tomu donuteny alebo to urobia za neho a musi cvakat. Ziadne chodniky, ved naco, nie? A ako som sa prechadzala, tak kazdy jeden vodic auta, co slo okolo, sa mi pozdravil zdvihnutim ruky - bez vynimky! Fakt priatelski ludia. Isto, ze su tu aj ine stvrte, chudobne a menej optimisticke oblasti, ale nastastie som v tej krajsej :dizzy_face: Zajtra dufam zase niekam vyrazime, mame co robit, buduci tyzden ideme na navstevu k dalsej rodine a odtial do Smoky Mountains, 3-dnovy vylet.
Ale baby, tie nakupne centra tu su nadhera. Obdobne ako u nas, ale vymakanejsie, dokonca kolotoce su dnuka, v jednej restike obrovske aquarium so zralokmi....No ved sa tam este musim vratit :grinning:

Ahoj Mona, ja som bola v UK pred 10 rokmi na tri roky, pacilo sa mi velmi, vyhovovalo mi to tam tiez, ale je fakt, ze zdravotnictvo, pokial si nenajdes pracu so sukromnou poistkou, je uplne naprd. Mojho priatela nechali proste zomriet na rakovinu. Este mu lekar nadaval, ze co stale za nim chodi, ze ho boli mechur a vkuse mu len antibiotika predpisoval. Termin na sono dostal az o 2 mesiace a potom radioterapiu az o dalsie 2 mesiace, vyhlasili ho za zdraveho a o tyzden nato zomrel. Takze tak :frowning2: Cize bud sukromnu poistku alebo odtial radsej odidte inam. Ja som teraz v DE a som spokojna, fakt paradicka.
USA je zaujimave, ale zit by som tu aj tak nechcela.
12. máj 2009 o 21:10  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
uz jsem si usporadala z ceho delam zkousky a z ceho ne a soustredim se na seminare kde pak delam zkousku, ale furt neco nekde ctu a drtim .... i ve vlaku :stuck_out_tongue_closed_eyes: :grinning: .... ale pristi ctvrtek je volno :grinning:

dekuju holky .... ja se snazim to nak moc neresit, mam pak navaly smutku a co ja vim ceho .... :rolling_eyes:

a jak jste se dneska meli vy???
12. máj 2009 o 21:10  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
schnucki-snazime sa teprva 2hy mesiactak uvidime cakam na buduci tyzden mam mat menstruaciu a ovulaciu som mala tak dufame
12. máj 2009 o 21:12  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Jej, este ste tu :dizzy_face: Schnucki a pije dostatok tekutin? Nebolo by od veci, keby to skonzultoval s Dr. A uz prestal fajcit alebo nie?

Mne tu prave svagor hra na gitare, je fakt super spica, 70 rokov, ale vyborne hra, maju aj skupinu a koncerty. Nadherny hlas. Ach jo. To by som chcela mat doma, take nieco.... :wink:
12. máj 2009 o 21:14  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
schnucki, jen se uč, ať je z tebe chytrá holčička :grinning:
Já suepr, byla jsem cvičit, pak celé odpo na pláží :sunglasses:

mirusch, hlavně že se máš dobře :dizzy_face: . V USA je krásná krajina, ale žít bych tam nechtěla, ani kdyby mi za to platili. Američani mi prostě nesedí, i když vyjímky se samozřejmě najdou :wink:
12. máj 2009 o 21:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok