Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa

jerryjanka
14. jan 2009

pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉

cukruska1920
15. apr 2009

kiki...tak to je uplne na hlavu... to by mali vysvetlovat takym asocialom co ani nevedia ako k detom prisli... jaaaj..zas sa mi dviha krvny tlak ked si nato spomeniem 😠

kikina666
15. apr 2009

cukru mi hovor ... ponizovat sa a chodit na socialku na sedenia kde ta budu ucit ako sa mas chovat k detom .... ja to nejako rozdycham aj ked sa mi to zda ponizujuce, ale bojim sa o mojho muza ako to bude niest ... ked bude niekto s nim jednat ako s poslednym asocialom

jankabo
15. apr 2009

baby neviete co je s Alickou???
Nesla ona náhodou s manzelom do Tokia či kde to mal ísť, lebo uz som jej písala aj IP a ona nič.

cukruska1920
15. apr 2009

janka...myslis ze uhniezdovanie?? tak uvidim co nameram zajtra

kiki... treba si povedat ze to robite pre dieta a ono to bude lahsie.. je to sproste ale predpisy su predpisy... len skoda ze vsetko sa nedodrzuje tak prisne

jankabo
15. apr 2009

Kiki tak to ti nezávidim, ale neboj určite to zvládnete.
To sa tam uvádza aj aké veľké dieťa chcete??,

Cukrus jasne ze uhniezdovanie 😵 😵 😵 😵

kikina666
15. apr 2009

jankabo presne ani mne sa neozyva ... neviem kde zduchla

cukru presne tak zo slusnych ludi idu robit debilov a z debilov slusnych ludi neurobia

cukruska1920
15. apr 2009

jani.. jujha ... zase som si zacala namyslat ze to vyslo 😵 😵 inak pobolieva ma podbrusko a bradavice 😀

kiki... ani nehovor.. mna ide roztrhnut ked vidim kazde rano u nas ako si jeden kupuje tri baliky cigariet ploskacku borovicky a maju male babo..a to je mlady chalan 😠

jankabo
15. apr 2009

Cukrus mna odvtedy co ma začali asi 6DPO bolieť prsia, čo som tu stále písala, že to je znamenie na mrchu tak odvtedy ma bolieť neprestali a tiež ma bolelo podbruško ako na mrchu to si pamätám.

Kiki je to svinstvo, čo robia

cukruska1920
15. apr 2009

jani... hej? no tak som zvedava co sa mi z toho vyklubi..dufam ze tehu.. 😵 😵 inak este stale mi byva cudne rano... aj dnes ked som sa najedla...mi tak lockal zaludok

kikina666
15. apr 2009

cukru a co urobim ked to inak nejde

jankabo presne tak a nejaki uradnici rozhoduju o tom ci ti dieta daju alebo nie .... a ked rozhodnu ze nie ... tak nas odpisu a sme skoncili... je to hrozne ale spravim pre to maximum aby sme to mali cim skor vybavene

pralinka25
15. apr 2009

jani mrcha nikde. Teplotu meriam ale zasekla sa mi na 36,5.

Kiki budete sa musiet navzajom drzat a podporovat. Ja viem ze je to ponizujuce ale zas treba sa na to pozriet aj z druhej stranky. Je vela uchylakov a debilov a v minulosti ked to nebolo take prisne dostalo do starostlivosti deti vela tyranov a viem aj o sektaroch ktori deti zneuzivali, bili. Ono pre nejaku pacovnicku je velmi tazke od stola posudit ci je niekto normalny clovek, preto ta byrokracia.

kikina666
15. apr 2009

no ved hej ... nejako to musime prezut

zajtra idem na kontrolne pecenove testy ... som zvedava ci sa mi ta pecienka aspon trochu zregenerovala

jankabo
15. apr 2009

Kiki neboj podarí sa to uvidíš, treba si veriť. Ved sme obidvaja normálny, pracujúci takže určite to výde uvidíš.

Cukrus takto mas také príznaky aké som mala ja a čakala som ze je to všetko na mrchu. Veľmi ti držím palce, aby to vyšlo. ttttttttttttppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

kikina666
15. apr 2009

jankabo nezabudaj na moju epilepsiu ....

jankabo
15. apr 2009

Ale ved teraz si v poriadku či nie????

pralinka25
15. apr 2009

kiki myslim ze epilepsia by nemala byt zasadnou prekazkou. Ved dostanes spravu od lekara a ten vie ze si na tom dobre tak to tam aj napise

kikina666
15. apr 2009

prali no nemozem vediet co ich tam napadne ... som nervozna ... cakam na ten telefonat ako na spasenie a stale nic

cukruska1920
15. apr 2009

jani...dakujem....a teraz ma picha vajecnik

kikina666
15. apr 2009

cukru casom si zvyknes, mna uz pichaju aj vajecniky, aj maternica aj cely spodok, uz na to ani nereagujem .... zvyk ... kedy konecne toto skonci

jankabo
15. apr 2009

Cukrus len sa prosím nepozoruj, chce to čas. Dnes i 7DPO tak vydrž este 6dní.

Kiki ale teraz este beries lieky alebo ako to je s tebou???
A aké chcete dietatko novorodeniatko???

kikina666
15. apr 2009

jankabo beriem clostilbegyt oddnes 3-7den a potom 11den cyklu na utz, potom 14 den cyklu na utz, 15den pregnyl a od 17 dna duphaston ....

cukruska1920
15. apr 2009

jani... ja a pozorovat? neni casu.. to len ked som doma.. zachvilu idem do roboty tak ma to prejde 😀

kikina666
15. apr 2009

jankabo cheli by sme babetko ... ale to je strasne komplikovane

baby ta kamoska mi nevola ... som z toho nervozna som jej volala a ma vypnuty mobil ... skusim zavolat poobede ... kurnik uz chcem mat to prve sedenie za sebou

cukruska1920
15. apr 2009

kiki klud... a chceli by ste babo alebo vacsie dieta?

kikina666
15. apr 2009

babo

cukruska1920
15. apr 2009

tak to by nemalo az tak dlho trvat.. len pritom treba byt opatrni pri podpisovani papierov..aby matka podpisala ze sa ho zrieka

kikina666
15. apr 2009

cukru to budeme riesit neskor ... este sme ani ziadost nepodali ta kamoska mi nevola ... ma vypnuty telefon ... uz mi to lezie na nervy uz ma takto natahuje mesiac ....

cukruska1920
15. apr 2009

no tak to neni bohvieco... asi neni spolahliva...ty ju poznas dobre alebo ti ju len niekto dohodil?

kikina666
15. apr 2009

ale poznam ju dobre .... kurnik lezie mi to na nervy preco sa mne musi vsetko komplikovat ... mne nejde nic hladko

cukruska1920
15. apr 2009

kiki.. ale no ..nepozeraj sa nato tak.. je vela ludi co sa maju este horsie