Cena svadby v Meridiana Bojnice
Dobrý deň, mali ste, alebo poznáte niekoho kto mal svadbu v Meridiana Bojnice? Neviete približnú cenu ?
Mala by som záujem o všetko čo ponúkaju a nemám predstavu o cenovej kategorii…
Osobne ísť ešte neplánujeme
Veď tam choď osobne, každý má iné požiadavky: jedlo, výzdoba, trvanie hostiny....atď
Veď tam choď osobne, každý má iné požiadavky: jedlo, výzdoba, trvanie hostiny....atď
@ovaaa ved jasne napísala ze to ešte nechce takto riešiť 🤣
My sme riesili cca 5 r dozadu, cize odvtedy sli ceny uplne inde. A zaklad za osobu bol tusim 70/ 80 eur za menu + nealko.K tomu este alkohol. Ubytko vychadzalo 100/ izba pre 2 osoby.
Okrem hostiny v cene nebolo nic ( nejaka aranzerka alebo co). Mna hlavne sklamalo ze nemali ani ziadnu snahu dat zlavu na to ubytko ( my sme mali vyse 70 hosti, viac ako polovicu sme potrebovali ubytovat).
Ale inak pekne svadby robi aj penzion Pod lipou.
@myphmu pod 10-15 tis nepôjdete, neviem, akú veľkú svadbu by ste chceli 🙂
@denisa_deniska ano s takym rozpoctom cca ratame 🙂
My sme riesili cca 5 r dozadu, cize odvtedy sli ceny uplne inde. A zaklad za osobu bol tusim 70/ 80 eur za menu + nealko.K tomu este alkohol. Ubytko vychadzalo 100/ izba pre 2 osoby.
Okrem hostiny v cene nebolo nic ( nejaka aranzerka alebo co). Mna hlavne sklamalo ze nemali ani ziadnu snahu dat zlavu na to ubytko ( my sme mali vyse 70 hosti, viac ako polovicu sme potrebovali ubytovat).
Ale inak pekne svadby robi aj penzion Pod lipou.
@belle_vie dakujem za info a dakujem aj za radu - penzion pod lipou, pozrieme 🙂
@myphmu tak skús mrknúť aj chata hrádok 🙂
@denisa_deniska dakujem 🙂
Ahoj, my sme nedávno zisťovali na 2026 a toto bola ponuka 🙂 Oveľa lepšie cenovo vychádza Hrádok a nám sa aj viac páčil ako Meridiana - hlavne prístupom, ale aj priestormi. Na Hrádok ak napíšeš mail sú veľmi transparentní a už pred stretnutím ti pošlú celú cenovú ponuku, aj čo ponúkajú navyše tiež s cenami - to ma naozaj prekvapilo. Nakoniec sme sa rozhodli úplne inde😅
Ahoj, my sme nedávno zisťovali na 2026 a toto bola ponuka 🙂 Oveľa lepšie cenovo vychádza Hrádok a nám sa aj viac páčil ako Meridiana - hlavne prístupom, ale aj priestormi. Na Hrádok ak napíšeš mail sú veľmi transparentní a už pred stretnutím ti pošlú celú cenovú ponuku, aj čo ponúkajú navyše tiež s cenami - to ma naozaj prekvapilo. Nakoniec sme sa rozhodli úplne inde😅
@m_237 wau, ďakujem veľmi pekne 🙂 🩷 z cien sa mi zatočí hlava asi všade😂
@m_237 wau, ďakujem veľmi pekne 🙂 🩷 z cien sa mi zatočí hlava asi všade😂
@myphmu nie je za čo, mňa to tiež hnevalo že nikde nie je ani približná cena, za mňa je to plytvanie mojim aj ich časom ak sú mimo budgetu 🙂 mne sa z Meridiany tiež zakrútila, ale ten Hrádok napríklad príjemne prekvapil, tam bolo all inclusive vrátane nealka, výzdoby, torty a koláčov nad 61 hostí 89€/osoba 🙂

@myphmu pod 10-15 tis nepôjdete, neviem, akú veľkú svadbu by ste chceli 🙂