Cenovo dostupné kúpaliská v okolí Prievidze
Ahojte . Viete prosim poradiť v okolí PD kúpalisko,kam sa da dostat bez auta? Idealne aby sme dvaja za 3hodinovy vstup nedali 50eur🙄 dakujem
Novaky
Malé Bielice - vonkajšie kúpalisko, Plážové v Prievidzi, Chalmova, Nováky
@zuz02 v Bojniciach je vonkajšie kupalisko Čajka. Č o sa týka cenovo, lepšie sú Nováky a Partizánske.
@larinka552 Čajka ale tento rok nie je otvorená.
@larinka552 Čajka ale tento rok nie je otvorená.
@lintu ano? To som nevedela, skoda.
@lintu ano? To som nevedela, skoda.
@larinka552 Čajka je natrvalo zavretá, pretože jej majiteľ postavil v Bojniciach čierne stavby, dostal vysoké pokuty od mesta a z trucu zavrel kúpalisko a dal tam nápis, že je trvalo zatvorené a máme sa opýtať primátora, že prečo 🙈 kovbojka, Pd je bez letného kúpaliska tento rok
@larinka552 Čajka je natrvalo zavretá, pretože jej majiteľ postavil v Bojniciach čierne stavby, dostal vysoké pokuty od mesta a z trucu zavrel kúpalisko a dal tam nápis, že je trvalo zatvorené a máme sa opýtať primátora, že prečo 🙈 kovbojka, Pd je bez letného kúpaliska tento rok
@lllaila uz citam o tom 🤨 a zase doplatili ludia na to...
veď práve, nič tu v okolí nie je a nemám auto, takže hľadám niečo schopné a po ruke.. smutné toto
Nováky si overte, niečo som počula, že pre verejnosť nechcú otvoriť, má to byť len na tréningy. Neviem isto. Ešte je kúpalisko v Žiari nad Hronom, Turčianske Teplice kúpalisko Vieska, trochu ďalej Vyhne, Sklene Teplice.

Partizanske - Dúha, chalmova