icon

Cenovo dostupné kúpaliská v okolí Prievidze

1. júl 2025

Ahojte . Viete prosim poradiť v okolí PD kúpalisko,kam sa da dostat bez auta? Idealne aby sme dvaja za 3hodinovy vstup nedali 50eur🙄 dakujem

evellm
1. júl 2025

Partizanske - Dúha, chalmova

blondinka95
2. júl 2025

Novaky

lllaila
2. júl 2025

Malé Bielice - vonkajšie kúpalisko, Plážové v Prievidzi, Chalmova, Nováky

zuz02
2. júl 2025
@lllaila

Malé Bielice - vonkajšie kúpalisko, Plážové v Prievidzi, Chalmova, Nováky

@lllaila plážové kúpalisko už dlho nefunguje. V PD a Bojniciach nie je vonkajšie kúpalisko. Najbližšie sú Nováky.

larinka552
2. júl 2025
@zuz02

@lllaila plážové kúpalisko už dlho nefunguje. V PD a Bojniciach nie je vonkajšie kúpalisko. Najbližšie sú Nováky.

@zuz02 v Bojniciach je vonkajšie kupalisko Čajka. Č o sa týka cenovo, lepšie sú Nováky a Partizánske.

lintu
3. júl 2025
@larinka552

@zuz02 v Bojniciach je vonkajšie kupalisko Čajka. Č o sa týka cenovo, lepšie sú Nováky a Partizánske.

@larinka552 Čajka ale tento rok nie je otvorená.

larinka552
3. júl 2025
@lintu

@larinka552 Čajka ale tento rok nie je otvorená.

@lintu ano? To som nevedela, skoda.

lllaila
3. júl 2025
@larinka552

@lintu ano? To som nevedela, skoda.

@larinka552 Čajka je natrvalo zavretá, pretože jej majiteľ postavil v Bojniciach čierne stavby, dostal vysoké pokuty od mesta a z trucu zavrel kúpalisko a dal tam nápis, že je trvalo zatvorené a máme sa opýtať primátora, že prečo 🙈 kovbojka, Pd je bez letného kúpaliska tento rok

larinka552
3. júl 2025
@lllaila

@larinka552 Čajka je natrvalo zavretá, pretože jej majiteľ postavil v Bojniciach čierne stavby, dostal vysoké pokuty od mesta a z trucu zavrel kúpalisko a dal tam nápis, že je trvalo zatvorené a máme sa opýtať primátora, že prečo 🙈 kovbojka, Pd je bez letného kúpaliska tento rok

@lllaila uz citam o tom 🤨 a zase doplatili ludia na to...

autor
3. júl 2025

veď práve, nič tu v okolí nie je a nemám auto, takže hľadám niečo schopné a po ruke.. smutné toto

adanov
3. júl 2025

Nováky si overte, niečo som počula, že pre verejnosť nechcú otvoriť, má to byť len na tréningy. Neviem isto. Ešte je kúpalisko v Žiari nad Hronom, Turčianske Teplice kúpalisko Vieska, trochu ďalej Vyhne, Sklene Teplice.