icon

Hľadám kamarátky v Prievidzi

5. jún 2025

Ahojte🙂 zhruba pred pol rokom sme sa s priateľom presťahovali do Prievidze (kvôli jeho firme) . Začínam už pociťovať samotu , a hlavne nejakú spoločnosť kamarátky s ktorou by som mohla chodiť len tak na kávu a koláčik, robiť nejaký šport , nakupovať, ísť spolu na kúpalisko , nejaký výlet , kukanie filmov pri pukancoch a dobrom vínku , ale kludne aj na vybehnutie do mesta v piatok večer trochu sa zabaviť a dať pár drinkov 😄 som úplne normálna baba za každú srandu , a hlavne verná kamarátka keď mám aj ja vernú kamarátku🙂
V mojom rodnom meste som o kamošky nemala núdzu , pár krát som sa s niektorými stretla ale tá diaľka je veľmi obmedzujúca .
Napadlo ma že možno aj tu nájdem niekoho kto hľadá niečo podobné🙂 mám 23 , ale nerobím nejaké vekové rozdieli pokiaľ si rozumieme . Pokiaľ si na podobnej vlne ako ja určite sa môžeme spoznať🙂 kludne nechaj komentár a môžeme si potom napísať cez FB/IG a možno si obe nájdeme parťáčku

zuzanellav
6. jún 2025

Ahoj, ak by sú chcela kľudne sa ozvy som na tom podobne ako ty a za novú kamarátku by som bola rada 😁 😊 .

katarinkalenka
9. jún 2025

Ahoj. Ja som sa presťahovala do PD pred trištvrte rokom a stále som tu nikoho nenašla 😅 vraj vyzerám nesympatický ale som tiež úplne normálna (aspoň myslím 😂), som za každú srandu a sem tam pokecať s niekým iným ako s mužom by sa mi zišlo 😅 nechám ti ig ak by si chcela kľudne píš mám 21. Ig-Katarinka.lenka

bora09
Autor odpoveď zmazal
dencafa
Autor odpoveď zmazal
emaporembova
16. aug 2025

Ahojte, napíšte mi na Instagram, ja som od 21.8. Presťahovaná v Prievidzi, rada sa zoznamim. IG: porembova_e