icon

Hľadám zubára pre 2-ročné dieťa. Tipy a odporúčania?

19sisinka91
Včera o 12:19

Prosím vás neviete niekto, kde by mi zobral nejaký zubár 2 ročné dieťa? Viem že je Dentalnovo ale už som tam písala a nikto mi neodpisuje a žiaľ nemám instagram, takže neviem sledovať keď náhodou majú nejaký voľný termín.

iveta190292
Včera o 19:03

@19sisinka91 Dentalkovo odporucame vsetkymi 10timi, a teraz davaju skoro kazdy druhy den ze sa najdu volne vstupne prehliadky pre deti do 3r, mozete si nainstalovat Instagram jednorazovo koli terminu a potom aj vymazat ked sa vam neozyvaju....alebo skuste ked tak kazdy den sledovat ich web stranku a objednavanie terminov mozno sa vam nieco ujde 🙂

19sisinka91
autor
Dnes o 13:13
@iveta190292

@19sisinka91 Dentalkovo odporucame vsetkymi 10timi, a teraz davaju skoro kazdy druhy den ze sa najdu volne vstupne prehliadky pre deti do 3r, mozete si nainstalovat Instagram jednorazovo koli terminu a potom aj vymazat ked sa vam neozyvaju....alebo skuste ked tak kazdy den sledovat ich web stranku a objednavanie terminov mozno sa vam nieco ujde 🙂

@iveta190292 ďakujem veľmi pekne. Nakoniec mi odpísali že dali na stránku termíny tak sa mi podarilo zajednať 🙂