Ahojte vedeli by ste mi poradiť kde v PD si nechať urobiť balayage? Ale kvalitne(nie tie čo ukazujú v tv ako nepodarky a potom to treba opravovať). Našla som salón Neway robia to skvelo(podľa fotiek), ale keď mi povedali že cca 100€ za to je to naozaj veľa. Nečakám že mi to niekto urobí za 20€ ale 100€ mi príde veľa. Vedeli by ste mi odporučiť niekoho kto má zverejnené aj ceny. Vlasy mam tak po prsia a ešte som si ich nikdy nefarbila, tmavé vlasy a chcela som skúsiť toto.
@lienkashcj rovnako mozem odporucit Radku je sikovna ale do 100€ to nebude, za ten vysledok to ale stoji.
@denisa_deniska jej aj ja chodím ku Radke , je skvelá ✨ za balayage som tam dala niečo okolo 150€
@lienkashcj kaderníctvo Foa na námestí za priorom.
@lienkashcj mne spravili v Runway pred rokom krásnu baleyage ❤️ A tuším som platila do 100eur.
@lienkashcj ahoj. Úprimne ti poviem, že ja som tiež nechcela veľa za to platiť, vybrala som si salón (podotýkam salón, nie nejakú kaderníčku, ktorá má kaderníctvo prerobenú pivnicu v bytovke, nič proti, ale predsa baleyage nevie každý). Baba mi to urobila tak, že po prvom zmytí som to mala žlté, a vlasy jak slama, nehovoriac, že tam bolo vidno ten prechod. Prerevala som týzdeň, nakoniec som to zachraňovala farebnými maskami od maria nila a prisahala som, že už nikdy kaderníčke nejdem. Platila som okolo 70-80€, čiže tiež nie málo. Nakoniec som ale našla Radku Haulíkovú (hairstudiorh na ig), celé vlasy mi zachránila. Chodila som k nej cca každé 2-3 mesiace, vlasy paráda, dokonca moje vlasy prežili aj to, že som chodila z baleyage, na hnedú, potom melír atď. Je kúsok drahšia, ale úprimne si myslím, že tvoju vysnívanú baleyage ti pod 100€ neurobí nikto. 🙂