icon

Máte skúsenosti s kaderníctvom Zuzana Di Marco v Prievidzi?

14. jún 2026

Nemáte niekto skúsenosti ? Prievidza kadernícka

bublinka0
Autor odpoveď zmazal
autor
21. aug 2026

kto známy mal negatívnu skúsenosť prosím ? a z kedy prosím máte zlu skúsenosť vy ?

anonym_4d287a
21. aug 2026
@anonym_autor

kto známy mal negatívnu skúsenosť prosím ? a z kedy prosím máte zlu skúsenosť vy ?

@anonym_autor to vyjadrenie uz nie je, bola to jedna účastníčka reality show, skusenost moja je spred 3 rokov, boli tu rôzne otázky aj tu na modrom koniku o tejto kadernícke, všetko je preč lebo ludia tam písali a väčšina bola negatívna

autor
22. aug 2026

naozaj ? myslite že je možné že sa nejako zlepšili za tie tri roky ? Ja som tam nakoniec bola teraz nedávno a teda som veľmi spokoj a aj s prístupom aj s výsledkom … zo všetkým

paula1998
29. aug 2026

@anonym_autor ano mám a veľmi zlú zhruba 4 mesiace do zadu som si dávala u nej predlžovať vlasy to som ešte nevedela co ma bude čakať. Jasne mi ta žena písala ze mi da 180 prameňov teda to mi povedala u nej v kaderníctve, zaplatila som jej 500 euro s tým ze budem mat nove vlasy +bazarove nakoniec som sa nedávno dozvedela ze prameňov bolo 130 nie 180 a vlasy všetko bazarove v hodnote typujem tak 130 euro aj to asi pisem veľa. Neodporúčam ju vôbec klamarka je a nevie mi ani odpísať nič len pozrie a nič. NEMÁM S NOU LEN JA PROBLÉM!

autor
30. aug 2026

ďakujem že ste napísali skúsenosť 🙂) tak ja potom neviem … mne vždy odpíše aj všetko tam funguje a ide vždy odchadzam spokojná … myslite že aj na google ma zle recenzie tam ich na dosť ale čo som pozerala tak vsetko dobre