Máte skúsenosti s MUDr. Kartalovou z Prievidze?
Ahojte. Mate niektorá skúsenosti s pani doktorkou Kartalovou z Prievidze. Akú má prácu co sa týka strojčekov na zuby a koľko pýta €. Ďakujem
@luciq1 nebola som tam viac lebo čo mam kolegovcov tak vraveli že len peniaze pýta za všetko jeden krát dá strojček vypýta peniaze o týždeň ho dá naspäť a zas pýta a takto dookola. Zatiaľ som u nikoho okrem nej nebola ale čakám recenziu od kolegyni na p.doktora v banovciach.
@jaja1222 och viete akú mám ja skúsenost? Oni tam vždy vopred napíšu na kartičku (tu objednávaciu) že kedy najbližšie na kontrolu a koľko budete platiť…mali mi už dávať dolu strojček na ďalšej kontrole a mala som tam sumu 560€ (skoro ma šiblo)….iba za to že mi to dajú doku. Ale v ten deň som si zabudla celú peňaženku a v nej aj kartičku. Dali mi strojček dolu a sestrička sa ma pri platení pýta takým zmäteným hlasom že “joj tak kartičku nemáte hovoríte?” A ja že nie, zabudla som všetko ale peniaze som mala zvlášť lebo som si brala z “zubnej obálky čo máme doma” a dala iba do vrecka. A tak mi hovorí že tak to bude 320€….ostala som prekvapená ale ticho…čakala som čo sa bude diať. Nič sa nedialo…už nič viac nepýtali a tým pádom som vedela že zabudnutá peňaženka ma zachránila o 230€ a pekne by ma odzubali….chápete? Nepamätala si čo mi tam napísala a tým pádom tá cena nemohla byť reálna ale pekne nadhodená….tak mi povedzte o čom to tam majú toto

@jaja1222 drahá. Za 3 min. kontrolu vyberacieho strojčeka - doplatok 10€ okrem toho, čo jej zaplatí poisťovňa...