icon

Meškajúci pas z Prievidze: Riešenie a náhrada?

ivka67
16. júl 2024

Ahojte , dávala som malej robiť pas koncom mája. Povedali mi, že to v pohode stíhame , keďže som spomenula že koncom júla ideme do zahraničia a jej pas je platný do 27.7.2024. Samozrejme do dnešného dňa pas nemá, telefóny neberú ( volala som asi tak 30krat a stále zvonil, nikto nedvíhal) . Keď sme išli tam boli sme vybavené behom 10min . Teraz čakáme už skoro dva mesiace a nič . Ten pas mal byť hotový do 4.jula. Mám tam ist osobne alebo čo mám robiť ? Za 10 dní letíme , či mi preplatia letenky ?:D ešte som sa extra pýtala , že či netreba dať ten zrýchlený , ja som chcela dvojdňový pas , ale vyslovene má ubezpečila, že to určite netreba... Mám dosť

maranco
16. júl 2024

@ivka67 choď s letenkami a pourgujú to, pre istotu pozri, či sa SMS nezasekla
Chcem zistiť, v akom štádiu je spracovanie mojej žiadosti o vybavenie dokladu
https://www.minv.sk/?stav-spracovania-dokladov

ivka67
autor
16. júl 2024

@maranco ďakujem , tiež ma napadlo, že vo štvrtok tam zbehnem aj s letenkou nech sa zobudia :D

ivka67
autor
16. júl 2024

@maranco na tej stránke som našla , že žiadosť je prijatá , takze pas ešte hotový nieje... toto je o nervy boj s časom

patricka
17. júl 2024

Ja som bola v júni robiť pásy detom a hned mi povedala ze nech dam zrýchlený lebo sa čaká na pás vysse 2 mesiace...tak som dala zrýchlený a pásy som do 10 dni mala..

ivka67
autor
17. júl 2024

@patricka ja nechapem , vám v júni povedali aby ste si dali zrýchlený a mne možno o maximálne týždeň skôr (koniec maja) povedali, že to v pohode stíhajú... keby som toto bola vedela... za 9 dní odlietame ... zajtra tam idem osobne

patricka
17. júl 2024

@ivka67 5.6 sme tam boli presne...no určite tam choďte zajtra.

ivka67
autor
17. júl 2024

@patricka to fakt? My sme boli 4.6... a že máme časuuuu. Nikto má na toto neupozornil lebo ja som tam išla s tým, že chcem zrýchlený ... teta si asi robila dobrý deň

patricka
18. júl 2024

@ivka67 vazne mali sme rezerváciu a hned ako som prisla mi pani taka staršia povedala ze nech si dam zrýchlený lebo doba je posunutá na 2 mesiace, že sa nestíha vyrábať

ivka67
autor
18. júl 2024

@patricka dnes sme tam boli a pas bude budúci týždeň že mi príde SMS , tak dúfam...