Najlepšie služby v Prievidzi
Ahojte 🤗 som čerstvo presťahovaná do Prievidze , nič tu nepoznám a chcela by som odporučiť zopár vašich najobľúbenejších prevádzok/služieb ako napríklad
-reštaurácie
-kaviarne
-kozmetika
-kaderníctvo
-nechtové štúdio
-pizzeria
-zmrzlináreň
-bar
-solárium
-wellness
-second hand
-fittness
-zubár , gynekológ
-veterinár
-salón pre psov
Atd
Chcem si spraviť zoznam top služieb v meste tak ak viete aspoň jednu službu z tohto zoznamu odporúčiť , budem vďačná ďakujem ❤️
Ahoj aj ja som z prievidze, mozem sa opytat preco si sa sem prestahovala, praca, muz? lebo vies ako najvacia diera je P 😂
viem ti poradit gynekologa doktora Hubinaka na Uniklinike ten teraz bral vo velkom pacientky, aj ja som k nemu prestupila, ordinuje aj poobede az do osmej vecer najdi si na fb UNIGYN-Hubinak, so zubarmi tazko, co viem beru len drahy sukromnici ako zubkove vily a stomawell tiez si mozes dat na fb skupinu Lekari-Prievidza a okolie pisu tam recenzie rady otazky
Ahoj mám nechtové štúdio ale momentálne som bola 6 rokov na materskej takže som robila len dva dni v týždni a teraz po skončení rodičaku beriem nové zákaznícky.plus som vyučená kozmetička a začala som sa venovať hlavne masážam konkrétne lymfomasazi tváre a maderoterapii a ešte aplikácií kolagenových nití.takze ak by si o niečo konkrétne mala záujem kľudne napíš 🙂

Skus pouzit googlmaps😉 napr.salon pre psov,naslo
4,vyberies podla recenzii...