icon

Recenzie a skúsenosti s pôrodnicou v Bojniciach

11. júl 2025

Ake mate skusenosti?

nikky6
11. júl 2025

No kamoska isla radsej do Trencina 😅

autor
11. júl 2025

Ja mam blizzie topolcany ale tam som pocula ze robia cisarske ako na pase comu by som sa teda rada vyhla. Aj lekarka mi odporucila ze bojnice 100% a tiez to tak citim

blondinka95
11. júl 2025

Normálna neutrálna skusenost, porodila som v poriadku zdrave dieta.

autor
11. júl 2025

Hlavne ma teda zaujima pristup lekarov a sestriciek

19sisinka91
11. júl 2025

@anonym_autor ja som tam rodila minulý rok a za mňa spokojnosť. Pri pôrode som mala šťastie na dr. Bátorovú a sestričky boli tiež fajn. Keby mám znovu rodiť tak idem určite znovu tam

tamarkina_mamina
12. júl 2025

Chcela som sa vyhnúť oblúkom Bojniciam, lebo som tiež kadečo počula, ale som rada, že som nakoniec dala na svojho gynekológa a počúvla ho a išla rodiť sem.. službu mal MUDr. Svitok, mladý lekár, odborník naozaj na úrovni, a ja ako prvorodička som mala neskutočný strach, premenil mi celý pôrod na srandu, smiali sme sa, pomáhal mi, vysvetľoval, a tak ma podporoval, že už v poslednej chvíli som ledva stihla vyjsť na kozu a behom ani nie hádam 5 minút bola dcérka na svete.. naozaj neskutočná podpora v ňom.. sestričky v tom čase boli na sále nie najpríjemnejšie, ale počas celej hospitalizácie boli ostatné naozaj skvelé.. 😇 takže za seba môžem len odporúčať a keby mám ísť znova rodiť, tak určite tiež Bojnice..