icon

Skúsenosti s pediatrami v Prievidzi: Radka Uhlárová a Alena Maslenová

Včera o 05:43

Dobrý deň, hľadám pediatra v Prievidzi (príp. v blízkom okolí). Zatiaľ sa mi javia najlepšie tieto, aj keď veľa recenzií nemám. Vedeli by ste mi dať nejaké info ohľadom nich? Ďakujem.

vanka18
Včera o 06:38

Ahoj, my chodíme k Dr. Maslenovej. Sme spokojní, nikdy nič nepodcenila, urobila všetko čo treba.. ale už má dôchodkový vek, ktovie, dokedy bude pracovať, aj sestričku má teraz veľmi milú.. Radšej by som na tvojom mieste volila asi mladšiu lekárku. Je to na uváženie... 🙂

autor
Včera o 07:50

Ahoj, ďakujem za info🙂 toto je naozaj niečo, čo ma pri Maslenovej odrádza, že už ma vyšší vek. Ale čo sa týka nejakých recenzií, tak má jednodznačne najlepšie, čo som našla na nete. Preto mám v zálohe aj MUDr. Uhlárovú, tá je mladšia, ale vraj sa u nej veeeeľmi dlho čakáva..

nesslie
Včera o 10:33
@anonym_autor

Ahoj, ďakujem za info🙂 toto je naozaj niečo, čo ma pri Maslenovej odrádza, že už ma vyšší vek. Ale čo sa týka nejakých recenzií, tak má jednodznačne najlepšie, čo som našla na nete. Preto mám v zálohe aj MUDr. Uhlárovú, tá je mladšia, ale vraj sa u nej veeeeľmi dlho čakáva..

@anonym_autor tiež sme si vybrali dr. Maslenovu a netušili sme, v akom je veku. Každopádne zatial spokojnosť. Naozaj tam chodím bez obav, sú zlate aj so sestrickou. Este sme zvazovali oproti dr. Čavojsku

vanka18
Včera o 10:44
@anonym_autor

@anonym_autor no my nejako dlho nečakávame, dalo sa vždy dohodnúť, keď bolo malému zle, zobrali nás skôr, príp. podľa príznakov vybavili, poradili po telefóne.. našťastie teraz syn nebýva nejako chorý, klop klop, tak neviem posúdiť, či sa niečo zmenilo...