Skúsenosti s pôrodom v Bojniciach
Ahojte maminky, aké máte skúsenosti s pôrodom v Bojniciach?
Ja som tam ležala 2 dni s falošnými kontrakciami na gynekologickom oddelení a nemôžem sa sťažovať.
Tak isto ako keď ma prijali na pôrodnej sále sestričky.
Ale predsalen počas pôrodu to môže byť iné. Preto sa pýtam na vaše skúsenosti.
Termín mám 3.9.2025
@allisa00 Ja som rodila 15.7 prišli sme ráno okolo pol 8 s tým že mi odtiekla plodová voda . Pôvodne som mala termín až 6.8. Mala som ísť vybavovať epidural nevydalo 😅 Sestrička ma poslala prezliecť skontrolovala vložku dali ma na pásy. Medzitým mi zaviedli balónik . O 12 som išla na gynekologické oddelenie nech sa idem naobedovať . Znova spravili pásy keďže malému klesali ozvy rýchlo na sálu . Pán dr. Gažo usúdil že bude lepšie akútny cisársky . Samozrejme ze som mala strach. Ale zvládla som to začo mu ďakujem ❤️ Rodila som aj pred 7 rokmi a to bola katastrofa čo sa týka personálu. Teraz bolo všetko super boli sme tam až 7 dní . Celý personál aj 6nedelie aj novorodenecké na úrovni . Preto hovorím rodiť teraz a pred 7 rokmi to už áno . Snažia sa ti vytvoriť príjemnú atmosféru.... Ja som bola prekvapená kolko mladých šikovných dr. Každý deň sa ta pýtajú ako sa cítiš či je všetko v poriadku .
Ja som sice rodila pred rokom ale za mňa ok. Až na to,že pôrod som mala vyvolávaný a nič sa nedialo a keď mi praskli vodu hneď neskutočné bolesti že som nevedela zliezť z kozy. Tak ma mali za hysterku že to tak hneď byť nemôže,poslali ma naspäť a už to boli tak neskutočné bolesti že som behom 5 minut posielala muža nech ich ide ohlasiť že veď ja už rodim..tak trošku sa tvárili dôležito že teda poďme na sálu a zrazu už: veď už vidno hlavičku...a už boli v švungu 😅 doktorka utekala na sálu 🫣 . Ale akože spokojná som bola

@allisa00 mozno natrafis na nejake blbé sestričky co ta budu presviedčať ze nerodis, ale to sme si tam zažili všetky. Inak ok