icon

Skúsenosti s pôrodom v Bojniciach

allisa00
25. aug 2025

Ahojte maminky, aké máte skúsenosti s pôrodom v Bojniciach?
Ja som tam ležala 2 dni s falošnými kontrakciami na gynekologickom oddelení a nemôžem sa sťažovať.
Tak isto ako keď ma prijali na pôrodnej sále sestričky.
Ale predsalen počas pôrodu to môže byť iné. Preto sa pýtam na vaše skúsenosti.
Termín mám 3.9.2025

blondinka95
25. aug 2025

@allisa00 mozno natrafis na nejake blbé sestričky co ta budu presviedčať ze nerodis, ale to sme si tam zažili všetky. Inak ok

dominikka1705
26. aug 2025

@allisa00 Ja som rodila 15.7 prišli sme ráno okolo pol 8 s tým že mi odtiekla plodová voda . Pôvodne som mala termín až 6.8. Mala som ísť vybavovať epidural nevydalo 😅 Sestrička ma poslala prezliecť skontrolovala vložku dali ma na pásy. Medzitým mi zaviedli balónik . O 12 som išla na gynekologické oddelenie nech sa idem naobedovať . Znova spravili pásy keďže malému klesali ozvy rýchlo na sálu . Pán dr. Gažo usúdil že bude lepšie akútny cisársky . Samozrejme ze som mala strach. Ale zvládla som to začo mu ďakujem ❤️ Rodila som aj pred 7 rokmi a to bola katastrofa čo sa týka personálu. Teraz bolo všetko super boli sme tam až 7 dní . Celý personál aj 6nedelie aj novorodenecké na úrovni . Preto hovorím rodiť teraz a pred 7 rokmi to už áno . Snažia sa ti vytvoriť príjemnú atmosféru.... Ja som bola prekvapená kolko mladých šikovných dr. Každý deň sa ta pýtajú ako sa cítiš či je všetko v poriadku .

anonym_191abd
27. aug 2025

Ja som sice rodila pred rokom ale za mňa ok. Až na to,že pôrod som mala vyvolávaný a nič sa nedialo a keď mi praskli vodu hneď neskutočné bolesti že som nevedela zliezť z kozy. Tak ma mali za hysterku že to tak hneď byť nemôže,poslali ma naspäť a už to boli tak neskutočné bolesti že som behom 5 minut posielala muža nech ich ide ohlasiť že veď ja už rodim..tak trošku sa tvárili dôležito že teda poďme na sálu a zrazu už: veď už vidno hlavičku...a už boli v švungu 😅 doktorka utekala na sálu 🫣 . Ale akože spokojná som bola