icon

Skúsenosti s pôrodom v Bojniciach

alaxandrafranova1
24. mar 2025

Dobrý deň prosím vás má niektorá z vás skúsenosť z pôrodu v Bojniciach ? Mám tam za 3 mesiace rodiť . Aký tam bol personál ako s vami zaobchádzali . A ešte sa chcem spýtať pri popôrodných vyšetreniach boli nejaký študenti ? Budete si myslieť že som nejaká panička alebo ja nechcem aby pri mojom vyšetrení boli študenti ,viem že sa musia na niekom učiť ale ja to nechcem .Som hanblivá a z duševného hľadiska je to pre mňa traumatické a nepríjemné ,ja si chcem pôrod užiť a odniesť si spomienky aj tie bolestivé . Poprípade koľko stojí súkromná izba , ja som aj do nemocnice volala ale stále mi tam hovorilo že číslo neexistuje . Som prvorodička takže bude všetko pre mňa nové tak ako som už vyššie písala chcem mať pekný aj keď bolestivý zážitok . Ďakujem za všetky odpovede 🙂

tana999888
24. mar 2025

Určite sa Bojniciam vyhnúť!!! Ak ste zo zapadneho slovenska chodte rovno do bratislavy tam to je nasobne lepsie!

morusha
24. mar 2025

Ja mám s Bojnicami veľmi dobré skúsenosti. Oddelenie je prerobené, moderne vybavené, doktori takisto super. Čo sa týka študentov, boli tam asi iba zo dve študentky zo zdravotnej školy, budúce pôrodné asistentky, nič hrozné. Myslím, že keby ti to vadilo, nebol by s tým problém. Starostlivosť o bábo takisto na vysokej úrovni, nič sa nezanedbalo. Odporúčam.

blondinka95
24. mar 2025

Na Facebook je skupina kde si môžeš vyhľadať toho dosť. Paci sa

alaxandrafranova1
autor
25. mar 2025

@tana999888 ja som z Trenčína ale sťahujem sa za mesiac a pol do Prievidze . Bojnice sú tak najbližšie a navyše nemáme auto z priateľom ani vodičák takže nás bude brať kamoš . 🙂

alaxandrafranova1
autor
25. mar 2025

@morusha Ďakujem ,chcem pre bábo aj mňa dobrú starostlivosť lebo rodila mi tam svokra 3 krát a hovorila že raz dobre bolo všetko ako starostlivosť a 2 krát že nepríjemný a tak podobne ,kamoška hovorila tiež že dobre tak každý mi povie inak a potom že rozhodni sa 🙂

alaxandrafranova1
autor
25. mar 2025

@blondinka95 idem pozrieť ,ďakujem 🙂

blondinka95
25. mar 2025

@alaxandrafranova1 nie je začo. Rodila som tam aj ja za mňa OK, akože naslo by sa niečo s čím som nebola spokojná..ale objektívne to bolo fajn

svokrinjazykmonika
25. mar 2025

@alaxandrafranova1 určite si zajednaj samostatnú izbu, ja ľutujem že som nemala lebo spolubývajúca bola strašne ukecaná. Cenu neviem. Rodila som cisárskym a bolo to skvelé, úžasný mladý doktor aj sestričky fantastické. Počas pobytu už boli niektoré sestry také dosť neviem, nepríjemné, jednej som sa dokonca bála, strašný generál. Skvelá laktačná poradkyňa, meno nepamätám.

blondinka95
25. mar 2025

@svokrinjazykmonika samostatná izba je stále obsadená, da sa nahlasit len na prijme a ked je nahodou volna tak sa ujde, dopredu sa neda
v januári ci v decembri bolo dokonca také plne oddelenie a matky boli na gynekologii lebo nebolo miesto
Laktacna ktorú spomínaš tam už nepracuje

petradenis
25. mar 2025

Rodila som v Bojniciach v novembri. Čo sa týka čistoty, starostlivosti a doktorov či sestričiek aj sanitárok, som bola spokojná . Mala som aj bezlepkovú stravu nahlásenú, žiadny problém. Postupy počas kontrakcií a pôrodu pre mňa osobne nie všetko ok, ale čo už. No a na sále boli dve alebo tri kočky študentky rovno oproti mne, nesúhlasila som s tým, necítila som sa bohvieako už ani bez ich prítomnosti. Chápem, že sa potrebujú učiť, zostali tam ale trošku bokom

katka2505
25. mar 2025

Ja som tam rodila v roku 2018 a spokojnosť ❤️

monikavivo
26. mar 2025

Rodila som tam 2009,2018 aj teraz pojdem , pre mna uplne super, v kazdej nemocnici si clovek najde co mu vadi

star1
5. apr 2025

Ahoj ja som tam rodila pred dvoma týždňami prvý krát. Mala som veľké obavy tam ísť z toho dôvodu že som našla kadejaké zle recenzie. Nakoniec som sa ale rozhodla tam ísť a vôbec neľutujem . Čo sa týka personálu za mňa úplne super všetci milí ústretoví ..Taktiež doktori..ja som sa cítila veľmi dobre. Pekne vysvetlia čo a ako sa bude robiť ..Študentov som nemala žiadnych pri pôrode. Novorodenecké tak isto veľmi dobrý personál. A aj laktačná bola veľmi nápomocná. Myslím že keď poviete že nechcete mať študentov pri sebe tak by vám mali vyhovieť.

katka2505
5. apr 2025

@star1
A Bakova už nie je primárka?

star1
6. apr 2025

@katka2505 tuším že nie ale nie som si istá

monikavivo
7. apr 2025

@katka2505 uz nieje, primarka je batorova

katka2505
8. apr 2025

@monikavivo
Tu som mala pri pôrode mladšej dcéry pred vyše 6 rokmi. Prišla mi vtedy strašne mladučká. Vraj je Durcenkova neter.

anonym_97e7de
12. okt 2025

Moja skúsenosť s pôrodom v Bojniciach bola, žiaľ, veľmi zlá a zanechala vo mne hlbokú traumu.
Samotný pôrod prebiehal pod vedením nemenovanej pani doktorky V., ktorá bola odmeraná a pôsobila nezúčastnene. Sestričky na pôrodnej sále boli skôr demotivujúce, namiesto podpory a povzbudenia zaznievali najmä negatívne komentáre. Ani raz som nepočula, že tlačím dobre alebo že robím pokroky, čo bolo v tej chvíli veľmi demoralizujúce. Nastrih bol vykonaný veľmi hlboko, stratila som veľa krvi a neskôr, keď prišla jedna zo sestier, poznamenala nevhodne, že som tam „narobila riadny čurbes“.
Epidurál mi vôbec nezabral, a rovnako aj viacerým ďalším ženám, s ktorými som sa rozprávala na izbe. Pôsobilo to, akoby jeho aplikácia nebola vykonávaná správne. Ak by som mala rodiť znova, tejto pôrodnici by som sa jednoznačne vyhla. Na základe mojej skúsenosti ju, žiaľ, nemôžem odporučiť.
Čo sa týka oddelenia šestonedelia, tam bola starostlivosť o poznanie lepšia. Sestry aj lekárky boli vo všeobecnosti veľmi milé a ochotné, podobne aj novorodenecké sestričky. Negatívne však hodnotím prístup niektorých z nich, ktoré mi opakovane bránili tráviť čas s dcérkou, hoci mi bolo povedané, že ju môžem navštevovať kedykoľvek (bola na infúzke). Často ma poslali späť na izbu so slovami, že mám prísť neskôr, čo bolo pre mňa psychicky veľmi náročné. Počas toho týždňa som sa naplakala viac ako kedykoľvek predtým.
Celkovo išlo o veľmi traumatizujúcu skúsenosť, ktorú by som nechcela zažiť znova a jednoznačne odporúčam vyhnúť sa tejto pôrodnici. Ale možno budete mať niektoré viacej šťastia. 🍀🙂