7-mesačné dieťa odmieta piť
Dobry vecer,
7mes dieta odmieta piť (je na UM-vypije strasne málo 400ml denne najviac), nic ine okrem toho vypit nechce akoukolvek formou. Plus ma nejake tie prikrmy, aj to štrajkuje a su dni kedy zje pár lyziciek, inokedy tak do 200g za cely den. Teraz momentalne uz druhy den nekakal, zrejme zapieklo lebo nepije. Stretli ste sa s tym?
Ponukam stale aj flasou, poharmi, slamkou, na lyzicke, striekackou,… neotvori mi ani usta
Skús mu vodu dať vo fľaši, ktorou krmis - kamarátka tak klamala malú, ktorá tiež vodu nechcela. Inak skús naozaj redšie prikrmy, polievky.
Skús mu vodu dať vo fľaši, ktorou krmis - kamarátka tak klamala malú, ktorá tiež vodu nechcela. Inak skús naozaj redšie prikrmy, polievky.
@michaela329 davam jej aj v takej istej flasi.. lenze ona odmieta aj mlieko piť aj vodu, takze ziadna zmena
Nas prvy tak nechcel nic pit cca 7-8 mesiac. Z nijakeho pohara flasky. UM absolutne nie. (Bol dojceny ale musel byt v 6mes odstaveny.) Cca mesiac sme fungovali na tom, ze do kazdeho jedla a prikrmu som proste zamiesala urobene UM a vsetko jedol "na riedko". Ale on bol obrovsky jedak zas. Potom sa to uplne zo dna na den zmenilo a zacal pit, len cistu vodu a vypil ju z hocicoho.

Robiť viac riedke príkrmy, vyhýbať sa mrkve, dávať napr cuketu, tekvicu, brokolicu a napriek odmietaniu ponúkať vodu na pitie