icon

9 mesačná dcérka nechce jesť

lucia1974
8. jún 2012

moja dcera mala papa, rano do nej nic nedostanem az okolo obeda ,ako to riesite vy?

5k
8. jún 2012

Aj my sme si tým prešli 🙂 teraz máme 14 mesiacov a obdobie máme naopak. Teda nám chutí........ale sú dni kedy spapá máličko. Je to Ok, pokiaľ rapídne nechudne. Doktorka nám povedala, že detičky mávajú také obdobia. Navyše, ak by bola naozaj hladná, určite by jedlom nepohrdla. Uvidíš, že už možno za mesiac bude všetko inak.
A možno jej idú zúbky......kamarátkin malý má teraz 11 mesiacov a tiež prechádza týmto obdobím nejedenia......ráno 60ml mlieka a až na obed okolo 13hod niečo zje a do večera nechce zase nič.
Takže pokoj, ponúkni, ale nenúť!!!!!!!!

zuzi0911
8. jún 2012

moja dcera niekedy za cely den nezjedla nic. bola som nestastna, ale doktorka tvrdila pokial je cula,ziva tak sa nemam bat lentreba castejsie nukat,nieco nove vymyslat ona sa rozpapa,ale hlavne nenutit lebo sa jejjedlo ete iac zhnusi. a teraz sa zacina celkom rozpapavat chce to len trpezlivost.
@lucia1974

sante81
8. jún 2012

ak v noci pije ešte mlieko alebo ak ešte kojís, mozno jej to stačí, u nas je to podobné a to uz bude mat 3 roky, niekedy nezje cely den nič, ale nenutím, od hladu neumrie a ked bude hladny tak sa naje aj sám.

31majka12
8. jún 2012

A kolko vazi?
Nejdu jej zubky?
Mozno jej davas na ranajky stale to iste,tak mozno chce zmenu...

mimave
8. jún 2012

moj ma nieco cez rok a stale nechce jest, nic s tym nenarobis 😀

lucia1974
autor
8. jún 2012

@31majka12 idu na zubky a viac na raz, len doktorka na mna pozerala ako by som jej nedavala jest tak je teraz stale nieco davam.....

lucia1974
autor
8. jún 2012

@mimave no hej len doktorka sa tavari ako by som jej nedala a ked vidim tie buclate deti a moja taka chuducka.....

lucia1974
autor
8. jún 2012

@31majka12 mame 9 mesiacov a 8 kil nedavam je to iste snazim sa menit len ona nechce moc sladke

cicimon
8. jún 2012

@lucia1974 8kg na 9 mes nie je take zle

31majka12
9. jún 2012

@lucia1974 skusala si jej dat chlebik s maslom?
alebo vianocku s maslom,,,
moj tiez nechce jogurty,ale ked mu dam rano chlebik,tak vecer si da tvarohacika s piskotami a bananom,ale nesmiem mu to davat denne,lebo mi to nezje

evitka82
9. jún 2012

aj my mame 9 mesiacov 8,3kg z ranajkami sme zacali len teraz a tiez nie je bohvieaky papkáč,idu nám dva zuby naraz teraz papka o to menej aj na obed a veceru ale kojíme sa a pokial cucká mliečko keď vopchám cecok tak vobec nič neriešim.faldy ma naskladané fajne 😀 ,dr vravi ze prosperuje tak sa nestresujem vobec.a krstňa ma o mesiac a pol menej ma tak isto kilo a vyzera uplne chudo.takze zavisi to aj od stavby a postavy tela...netrap sa.podla mna netreba pchat na silu do nej.pokial ti nezvracia a nechudne rapidne tak je to ok.jej papkaci cas este len pride!!!! 😉

ivuska6
9. jún 2012

@lucia1974 tak to nieste az tak natom zle moj maly ked mal rok mal 7kg aj nieco a doktorka mi povedala ze je podviziveny ci mu davam jest tak ma nasrala a pritom papal pekne skor uz teraz neje mi dobre a je baculo dobehol to ale to lieky mu spravili . 🙂

mimave
9. jún 2012

@lucia1974 aj nas je a pprve co mama povie ked k nam dojde je: booooze daj mu jest!!!!! 😠
tak nechce a co. on ale ceca, necitala som to tu cele ci kojis, no moj maly okrem toho ze mu vidno rebra chory este nebol... takze mu zrejme nic nechyba. dr tiez povedala ze keby pribral tesila by sa , ale je zdravy. nastasie. a on neosedi sekundu, tak nema kedy pribrsat ani z toho mala co zje. a mimochodom, stale mixujem, inak grca 😀

stellamaris
9. jún 2012

@lucia1974 musis vyskusat,co by jej mohlo chutit,rozhodne ju ale do jedla nenut...tiez som bola slaby jedak ako dieta,mama skusila kazdy den nieco ine a chytila som sa🙂jedla som malicko,ale predsa nieco a ked som pekne vsetko pojedla,bola aj drobna cokoladka;)a vzdy ma pekne pochvalila,aj za malo zjedeneho,myslim si,ze urobila dobre 🙂

5k
9. jún 2012

8kg na 9 mesicov je super!!! My máme 14 mesicov a 8,5kg...........je po mne

martinka17
9. jún 2012

@lucia1974 na podporu chuti do jedla sú dobré probiotiká s B-vitamínom. ale popravde, môj malý začal ako tak jesť na 2,5 roka, mesiac po odstavení. Dovtedy nejedol skoro nič, teraz je to len o niečo lepšie 😉 Znie to asi nematersky, ale zvykla som si proste, že mu stačilo mlieko, keď už mlieko netieklo, tak začal aj ostatné jedlá 😵

lucia1974
autor
9. jún 2012

no ja som je zacala stale nieco davat ale nejako to nefunguje,mozno to je aj ty ze nam idu zubky.No uvidime.

majka1981
9. jún 2012

ak este pije mlieko v noci, tak je rano moznoze nie hladna... poznam to.
8 kg na 9. mesiacov je dobre, neporovnavaj deti 😉
moj syn bol tiez "zly" papkac, niekedy zjedol len 2-3 lyzicky, pekne sa to same upravilo - kojila som nadalej podla potreby, on si to vynahradil vsetko mlieckom. do dnes nedavam piskotky, keksiky a ine hovadiny cez cely den, iba vynimka po jedle ako "dezert" pretoze potom vobec nechcel jest. a je mi milsie, ked zje normalne varene jedlo ako ked by jedol sladkosti, rozok a podobne.
zaludok sa da aj sladkou vodou/cajom naplnit - ak jej davas pred jedlom tekutiny, tak toho potom vela nenaje. ja pred jedlom neponukam pitie, az po jedle.
drzim vam palce, rozbehne sa to same - bez nutenia 🙂
mojmu synovi najlepsie chuti, ked je z mojho taniera na mojich kolenach, ani neviem naco mame jeho stolicku 😀

lucia1974
autor
9. jún 2012

no doktorka ma tak nejako vystresovala...............ale mala je v pohode neplace smeje sa.no uvidime ako bude pokracovat.dik za info

stvura
Odpoveď bola odstránená
lucia1974
autor
9. jún 2012

nie nedojcim sme na UM .a mala je tiez stale v pohybe. Len sme mali poradnu a doktorka povedala ze malo pribrala tak ma to zobralo .