icon

Ako dlho ste pripravovali príkrmy v Lucke?

miskaatinka
11. mar 2012

Zaujímalo by ma ak pripravujete príkrmy pre svoje detičky do kedy ste zeleninku príp. iné prevárali v Lucke a kedy ste prešli na "normálnu" vodu?

Strana
z2
weverka11
12. mar 2012

Nikdy... ani raz, iba z vody z vodovodu a od siedmeho mesiaca ju aj pijeme neprevarenu... My mame velmi dobru vodu bezzavad, inak by som to riesila, keby som zila niekde na dedine a mala studnu, alebo nevhodnu vodu, ale to byva zverejnene na strankach mesta, alebo sa treba ist spytat...

kolinia
12. mar 2012

Ja pouzivam Lucku ci Drobceka dodnes na UM, mame hnusnu vodu, ani ja ju len tak nepijem, ale ked nemam zrovna kupenu, tak dam obycajnu a v pohode....mala ma 4 a pol mesiaca.

katren
12. mar 2012

my stale robime UM v Lucke...mame sice vlastnu studnu, ale voda nie je vhodna pre deti.....nemame cisticku vod v dedine, takze to musime riesit takto...
Dominicka UM uz nepije od roka, presli sme na kravske, ale na pitie dostava Lucku

kvetinqa
12. mar 2012

do roka, ale nepouzivali sme Lucku, ale tomu. A aj to iba na zarabanie UM, prikrmy som varila vo vode z kohutika.. Potom som kupila filtrovaciu kanvicu a z tej mu davam vodu..

katkavv
12. mar 2012

my sme lucku pouzivali do 4 mesiacov, potom sme presli na Brittu a asi od 6 mesiacov sme pouzivali uz len vodu s vodovodu, neprevarenu 🙂

sotia
12. mar 2012

presne žiadna Lucka, ani iné ťahy, voda z vodovodu, samozrejme prevarená

lenka311
12. mar 2012

čistá prevarená voda z vodovodu... Načo Lucka?
Čím viac budeš dieťa hýčkať, tým bude mať menšiu imunitu...

anulienkaf
12. mar 2012

My sme tiez presli na normalnu vodu, uz davno. U nás je voda dobra, viem ze vo velkych miestach az taka kvalitna nie je, ale este pred par rokmi ziadne kojenecke vody na Slovensku neboli a vsetko bolo ok. Je to hlavne biznis. A záťaž prostredia 😉 Neboj sa, ked ju prevaris, nic jej nebude. A ak si nie uplne ista, daj si spravit rozbor

Strana
z2