Ako donútiť 2 ročného syna, aby papal?
Ahojte, neviete mi niekto dat tip, ako prinutit syna jest? ako vytvorit nieco pekne, vtipne na tanieri, co by ho nutilo to zjest? odmieta jest a nemyslim, ze to suvisi s nechutou, skor s fantami...vdaka
tak mne by ani formicky ani rozpravky okolo toho nepomohli..skusila som vsetko vsetucko,pri jedeni sa stale hrame ale ked nechce tak proste neotvori usta a ujde zo stolicky..takze vysledok ziadny-papa len co mu chuti,takze cely tyzden ryza,suche cestoviny,suchy chleba,sem-tam sunka,mlieko,cokoladovy jogurt... :( skus ako ti radi evitka82 mozno to zaberie..inak to asi neries,je tu vela tem ohladom ne-papania,ja som to riesila aj tu na fore,a viecere mamicky radili proste to neriesit,mozno sa sam zmeni casom,v skolke...
on sa naje ked bude hladny 😉
daj nieco na stol ked su ranajky,desiata,obed...,ponukni,ked nechce neries 😉 ,nechaj to tam a uvidis ci si nieco zoberie
ja mam opacny problem,moj mal dva roky a jedlo schovavam 😀

Mam perflektnu knihu od bukovskeho a tam su aj pofotene rozne druhy potravin a velmi je to tam dobre nakreslene a pofotene.treba len dake formicky a vykrajovat z potravin.a vymsliet k tomu daku story ze napr.ponapichovat rozdne druhy potravin na sparatko akoze su to vojaci a utekaju pred stvorhlavym drakom(to by mohla byt akoze vidlicka ktora ide tych vojakov napichnut)a oni sa musia skryt v synovom brusku.... 😀 😀 😀 😀 😀 tak to ma riaaanda konina teraz napadla...... 😀 😀 😀 😀 tak vela stastia! 😉