icon

Ako donútiť 2 ročného syna, aby papal?

nikush
2. jan 2012

Ahojte, neviete mi niekto dat tip, ako prinutit syna jest? ako vytvorit nieco pekne, vtipne na tanieri, co by ho nutilo to zjest? odmieta jest a nemyslim, ze to suvisi s nechutou, skor s fantami...vdaka

evitka82
2. jan 2012

Mam perflektnu knihu od bukovskeho a tam su aj pofotene rozne druhy potravin a velmi je to tam dobre nakreslene a pofotene.treba len dake formicky a vykrajovat z potravin.a vymsliet k tomu daku story ze napr.ponapichovat rozdne druhy potravin na sparatko akoze su to vojaci a utekaju pred stvorhlavym drakom(to by mohla byt akoze vidlicka ktora ide tych vojakov napichnut)a oni sa musia skryt v synovom brusku.... 😀 😀 😀 😀 😀 tak to ma riaaanda konina teraz napadla...... 😀 😀 😀 😀 tak vela stastia! 😉

danteska
2. jan 2012

tak mne by ani formicky ani rozpravky okolo toho nepomohli..skusila som vsetko vsetucko,pri jedeni sa stale hrame ale ked nechce tak proste neotvori usta a ujde zo stolicky..takze vysledok ziadny-papa len co mu chuti,takze cely tyzden ryza,suche cestoviny,suchy chleba,sem-tam sunka,mlieko,cokoladovy jogurt... :( skus ako ti radi evitka82 mozno to zaberie..inak to asi neries,je tu vela tem ohladom ne-papania,ja som to riesila aj tu na fore,a viecere mamicky radili proste to neriesit,mozno sa sam zmeni casom,v skolke...

kbeata
5. jan 2013

on sa naje ked bude hladny 😉
daj nieco na stol ked su ranajky,desiata,obed...,ponukni,ked nechce neries 😉 ,nechaj to tam a uvidis ci si nieco zoberie
ja mam opacny problem,moj mal dva roky a jedlo schovavam 😀