Ako dostať do dieťaťa zeleninu?
Ahojte maminky, mam doma synceka, ktory nechce papat zeleninu - surovu vobec a varenu iba slabo. Rovnaky problem mam pri strukovinach. Skusam rozne recepty, rozne finty, zatial som prisla iba na to, ze ako tak mi zje mixovane zeleninove/strukovinove polievky a tiez celkom papal masovo-kelove karbonatky. Ked ma na obed maso so zeleninou prip.ryzou vyje z toho iba maso, ked je obed bezmasity tak nezje nic :( Vynimka su len halusky a sladke jedla, tie ma rad. Chcela by som poprosit tie maminky, ktore maju podobny problem, o nejake tipy, ako to riesia oni, ci recepty ktore sa im osvedcili pri takychto detoch. Dakujem vam velmi pekne PS: Moj syn ma 2 roky a prve prikrmy papal velmi dobre, vtedy mu zelenina/strukoviny nerobili taky problem, vymyslat zacat az okolo 1,5 roka a je to cim dalej tym horsie...

Ja som zostala minule v nemom šoku. Môj syn, ktorý je zarytý odporca zeleniny a musím mu ju mixovať, pašovať do jedla, klamať, že karfiol je mäso... vypil pohár rozmixovaných rajčín !!! Neponúkala som mu to, lebo sama by som nič také nepila, len sme zavárali rozmixované rajčiny ako polotovar na zimu a Peťo sa nám do toho pustil... Predvčerom zase poprosil, aby som mu upiekla mrkvové koláče (inšpirovala ho Fiha Tralala ktorej týmto srdečne dakujem) a jedol ich