Ako správne zaviesť vodu pri prvých príkrmoch?
Dobrý deň, v najbližšej dobe budem bábätku zavádzať prvé príkrmy. Ako mám zaviesť vodu? Kedy, koľko? Z fľaše, alebo z pohárika? Bábätko je na UM, kŕmim na požiadanie a nemá žiadne problémy ako koliky alebo reflux. Ako potom postupovať pri čaji? Ďakujem za rady.
Tiež som začala dávať lyžičkou
@anonym_autor dávala som do fľašky na mlieko- nemalo to úspech ale naučila som ju postupne. Ono až tak tu vodu zatiaľ nepotrebuje ak má dosť mlieka. Ide o zoznamovanie pri prikrme a o nejakú rutinu. Skúste pohárik , lyžičku
@anonym_autor Ponukaj aj flasu aj pohar. Flasu ocenis v lete na prechadzke. Pohar doma ked bude mat plnu pusu prikrmu a nezababre ti od toho celu flasu. Pohar sa lahsie umyva.
@anonym_autor a čo keby viac zriadiš mliečko? Že dáš trošku viac vody? Neviem či sa to smie ja som malú dojčila ale mne to príde ako fajn spôsob dostať do bábätka viac tekutín pokiaľ je to nutné. Ja som aj príkrmy robila také redšie aby malú nezapekalo
@anonym_autor ked je dieta na UM, tak to UM zarabas s vodou, nie? Tak logicky, vodu uz ma zavedenu. Cize uz mu len po prikrme das so ruky flasu s vodou alebo pohar.

mne z mliekovej flase vodu nechcela. ja som jej zacala davat po lyzickach, teraz ma slamku