Ako zvládnuť problém s jedením dvojročného dieťaťa?
Ahojte,dcéra bude mať 22m a teda s jedlom je to katastrofa,myslela som že za to môžu zuby očné tie jej išli 6m tak sme nejak bojovali,ale zuby ma už vonku a s jedlom je to furt katastrofa,zje mi len praženicu,kasu,jogurt s bananom,maso občas,rybu..najbiac bojujeme s obedom,to už jej dávam len kupované lebo sa mi neoplatí variť keď všetko ide do kosa😵💫aj jedla ktoré predtým zjedla ako cestoviny alebo zemiakovú kasu teraz vypluva,jej obľúbený vývar raz zje a ďalší deň už úplne odmieta alebo všetko vypluva a zje len vodu🙈ja už neviem či toto je nejaké obdobie či čo? Ďakujem za rady
Co kupovane jej davas? Nesla by som touto cestou.
@anonym_autor A ty s muzom nejete vobec? Ked jej dávaš kupovane? Ved var to, co pre vas, vy si dochutite na tanieri.
@anonym_92135d ja mám diétu,čiže mám jedalnicek väčšinou šaláty kuskus bulgur čo viem že nezje,muž robí na turnus čiže mu varim menej ale pisem to v prispevku(on je väčšinou kuracie maso alebo ryby tak z toho vždy si dá)
Co kupovane jej davas? Nesla by som touto cestou.
@anonym_7b349b prikrm z dm ,len keď jej navarím mi to je vždy luto vyhoditono sa to nezdá ale už 3 dni po sebe som jej obed vyhadzovala čo nechcela
@anonym_7b349b prikrm z dm ,len keď jej navarím mi to je vždy luto vyhoditono sa to nezdá ale už 3 dni po sebe som jej obed vyhadzovala čo nechcela
@anonym_autor prikrm z dm dvojrocnej? To fakt niee. Co polievky? Zeleninove, kremove. Skus urobit kremovu polievku a rozmixuj v nej aj maso. Alebo ak zje to kura a ryby tak proste rob to a obcas vyskusaj nieco ine. Skus zeleninove alebo masove placky. Nieco co vie vziat do ruk a sama jest.
@anonym_autor a keby jedla s tebou to co jedavas ty? Vsak je to zdrava strava, ktora jej neublizi. Predpokladam, ze si na redukcnej diete, takze drzis si aj prijem bielkovin, aj zeleniny a aj sacharidy. A aj ty mozes jest take, co by zjedla aj ona, nemusia to byt len salaty so zrnom, redukcna dieta sa da varit aj inac ako len salaty so zrnom. Tak skus varit sebe take co zje aj ona. Uvidi, ze to jes ty, zje aj ona.
no moja tie kupovane nikdy nejedla nechutilo jej... si to uz ochutnala? lebo ani mne to nechuti... proste uprav svoju stravu tak aby vyhovovala aj jej a jedzte spolu

@anonym_autor A ty s muzom nejete vobec? Ked jej dávaš kupovane? Ved var to, co pre vas, vy si dochutite na tanieri.