icon

Akú dávať malej kašičku pri kojení?

miska246
9. okt 2010

O dva tyzdne ma caka operacia a mala bude s manzelom par dni sama. Rozmyslala som, ci by nebolo dobre davat jej na vecer kasicky. Ale neviem ake. Poradite mi nejaku dobru znacku? Mame ukonceny 6. mesiac. Dakujem 🙂

eny1
9. okt 2010

Ja som vždy používala kaše Hami -modré a bola som spokojná. S Nestlé nemám skúsenosti.

lawli
9. okt 2010

Ahoj ,mne tiež drobec papkal Hami kašičky....dostali sme aj darčekový koš s kašami Sunarka,no tie mu nechutili... 🙂

palculienkastellka
9. okt 2010

Mojej malej chuti kasa znacky Al Natura /v DM drogerie sa da kupit/. vyskusali sme viacere druhy kasi, ale tato jej chuti najviac. davam jej do tej kase aj ovocie a spapa vsetko, co jej urobim 🙂

sampo
9. okt 2010

asi ti velmi neporadim, lebo ja som s kasami dost dlho vahala, skoro az do 10-teho mesiaca a tiez u nas najviac frcia Hami 🙂 hlavne dobru noc bananova 😉 Nestle mi sli na nervy, zle sa rozpustali a sunarka je strasne sladka, lebo je tam cukor 😝 ale ako uplne prvu sme skusali Hipp-ku - moja prva kasa, nechcela ju najprv, teraz jej chuti 🙂 najlepsia bude podla mna nejaka este neochutena, ked ma dcerka len pol roka 🙂

katarina822
9. okt 2010

ak kojis a budes nadalej kojit s kasickami zacat staci po ukon.8mes.nam hlavne chutili znacka hami najviac tie na dobru noc alebo sunarka nestle vobec. odporuca sa najprv zeleninka neskor s maskom potom ovocie a potom kasicky ale je to na kazdej mamicke.....

katren
9. okt 2010

My tiez ficime na Hami na dobru noc bananovej. A zarabam taku, aby bola husta, ale aby aj pretiekla dudlom z flase 😉

traktor
9. okt 2010

myslim, ze je v podstate jedno aku znacku si vyberies..kazdemu dietatku chuti nieco ine...nam chutili v podstate vsetky /Hami, nestle..a aj v Dm som kupovala ale nespomeniem si ako sa volala ,bola najlacnejsia zo vsetkych kasiciek ale na moje prekvapenie velmi chutila...a aj mne 😀 😉 /...a kedze bude s tatikom, tak asi bude mat pohodlnejsie ,ked ju urobi do flasky, trosku redsiu aby presla, ale ak vie uz papat na lyzicku...tak aj tak môze....a prajem ti, nech to tatik z malou zvladne a hlavne, nech ta operacia dopadne dobre a ty si skoro pri svojej rodinke 🙂

berus222
9. okt 2010

Ja som kojenemu davala od 4 mesiacov na noc Nestle ryzovu.

kaja73
9. okt 2010

Ak kojis a mala ešte nemala umele mlieko,tak by som začale nemliečnou kašou.Zarobiš ju bud do MM, alebo do vody a pridaš ovocie alebo zeleninku.Dobre su tie kaše od alnatury-už to tu bolo spominane-napr. pšenova.Neobsahuju pridany cukor,iba prirodzene sa vyskytujuci.Myslim si,že tieto nemliečne kaše su vždy lepšia volba ako presladene mliečne.A to kravske mlieko je aj zbytočny alergen.My z neho mame ekzem.

maryanna
9. okt 2010

a načo jej chceš dávať kašu, sa bude viac budiť

hana33
9. okt 2010

Ak kojis a mala ma teraz len 6mes, tak neprestavaj kojit, ak budes v nemocke len nejaky tyzden alebo 2, skus si radsej odsavat mliecko, alebo si ho odsaj do zasoby uz teraz a manzel ho moze potom z mraznicky davat malej kazdy vecer lyzickou, ak odmietne cumel (radsej nech ju na neho neuci). Zvaz to podla dlzky hospitalizacie a zavaznosti po zakroku, neviem o aku operaciu sa jedna. Ja som malemu zacala davat len mrkvu par dni, potom som pridala zemiak a tak postupne inu zeleninku, ale aj to len na obed. Kasu som zacala az ovela neskor, kedze su sladke, aj ked obsahuju iba prirodny cukor. Mala by si ti mohla zvyknut len na sladku chut a potom bude odmietat zeleninu a ostatne potraviny. A to by ta neskor mrzelo.Takze zvaz to odsavanie, aj ked je to otrava, ja som to robila len minimalne, lebo ma to dost otravovalo, asi som mala aj nespravnu odsavacku... to som chodila do skoly a neznasala som to. kojenie je totiz fantasticka vec, nielen po zdravotnej stranke, ale aj to, ze je to rychly a lacny a najjednoduchsi sposob krmenia = na nezaplatenie ;)
drzim palce a napis, ako ste dopadli a vela zdravia!!!

annie13
9. okt 2010

Miska my sme nejak tak stary ako vy, a mne sa najviac osvedcili sunarka, aj pri synovej aj teraz pri Viky, taktiez ju kojim na obed mame zeleninku, masko a na veceru tuto kasicku s vodou inak len plne kojena
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
aj tuto uz mala a veeeelmi jej chutila napriek tomu ze jahody su alergen ziadny problem sme nemali
http://www.pricemania.sk/katalog/detska-vyziva/...

do dnes ich papa aj syn na veceru ale nemliecne a robim mu ich s obycajnym mliekom

a spinkame lepsie

zdenka2244
Odpoveď bola odstránená
bambulka876
Odpoveď bola odstránená
andrea_269
Odpoveď bola odstránená