icon

Akú zeleninu od 4. mesiaca?

18. jún 2023

Dobry den poradte prosim Vas aku zeleninu davat .. viem ze niektore sa davaju neskor.. dala som mrkva,zemiak,batat,cuketu

lucia13022023
•
18. jún 2023

Mne dr povedala: zemiak, mrkva, cuketa, batat, tekvica, brokolica, karfiol tuším.. Odporúčam sledovať profil na ig peknepapaj

kandelabra
•
18. jún 2023

Hod si do googlu "tabulka prikrmy" a v obrazkoch najdes viacero tabuliek kedy s cim zacat. Su v nich nejake rozdiely, ale viac-menej v tych hlavnych veciach su rovnake. Mne to velmi pomohlo, nemusela som stale rozmyslat co dieta moze a co este nie.

autor
•
18. jún 2023

@lucia13022023 dakujem 🙂

marianarem
•
18. jún 2023

Este napr. spenat, petrzlen a cvikla sa mozu. Ja som teda davala aj hrasok (zmiesany so zemiakmi), to bolo jedine, co malemu chutilo na prvy raz. Ale ten nemusi kazdy dobre znasat.

vkatush
•
18. jún 2023

Ja sa veeeľmi inšpirujem peknepapkaj profilom, ale dávam môjmu všetko možné nemožné a zatiaľ klop klop bez reakcií a riadne mu chutí.

Len zo zeleniny má už mrkva, petržlen, zemiak, batat, karfiol, brokolica, špenát, hrášok, cuketa, kaleráb a červenú šošovicu.
A ovocie sme na tom podobne (o týždeň má 6 mesiacov).

autor
•
18. jún 2023

@vkatush maly ma 4,5m.. a viem ze niektore veci nezvyknu robit dobre .. tak zato .. chcela som hokaido ale nezohnala som tak zajtra behnem pozriet maslovu tekvicu

vkatush
•
18. jún 2023

Ja mám akurát hokkaido kúpené, zajtra alebo pozajtra chcem vyskúšať 😊

Mne zatiaľ všetko dobre, ale s novou vecou stále začínam v menšom množstve. Hlavne napr taký hrášok som dala možno 15 gramov na príkrm, aby mu z neho nebolo ťažko.

Držím palce, nech čo najviac spokojne papá, bez boľavého bruška 😊