icon

Aký jogurt pre 11 mesačné dieťa?

smajluska
27. jan 2021

Dobrý deň, chcem sa spýtať či môže 11 mesačné dieťa smotanové jogurty 10 % napr. Bánovecký, Zvolenský? Doteraz mal iba biele jogurty 3,5 % tuku. Viem, že ochutené jogurty a Pribináčiky môže až od 1 roka. Dávali ste aj kozie alebo ovčie jogurty? Ak áno, odkedy? Ďakujem za odpoveď.

pribinak
•
27. jan 2021

Biele od 8. mes. Všetky druhy: kravské, ovčie či kozie. Tie kozie a ovčie sú trochu viac kyslé. Mrvila som do toho piskoty.

sara07
•
27. jan 2021

na zvolensky zabudni to nie je čo byvalo
ak tak banovecky ale za mna je dost tučny na tak malé dieta, i napr na mna, ja vo velkom hollandia selsky jogurt a ten som davala od mala , dokonca sme si tak zvykli že ja a najmladší ho máme na ranajky roky,je to jogurt čisto len čo ma byt , nesmie sa preklapat, je to jogurt bez smotany a kadečoho len kultury čo tam maju byt
ked sme boli na dovolnke tak bolo vidno že sme v inej kondičke lebo mali problémy a my nie , respektivne slabé oproti čo tam skončili na infuzke
kozie a ovčie my nechceli jest, neriešila som tento hollancia aj ked robim kolač s nim tak v pohode
my máme dost alergikov v rodine a mne teda vždy alergička vravela vyhnite sa smotanovym ked tak poriadny jogurt a oplatilo sa

enoula
•
27. jan 2021

Striedali sme vsetky biele ciste, 3,5 a viac tuku

malicka_mysicka
•
27. jan 2021

@smajluska ja som striedala vsetky biele 3,5%, niekedy aj 10% jedol vsetky, aj s kulturami aj bez, ked mal rok tak zacal vymyslat a zacala som mu ich miesat s detskou vyzivou alebo lekvarom (od maminky). To zboznuje, jedava to kazde rano dodnes.

jus347
•
11. mar 2021

Skúšali ste tiež biely jogurt z jersejskeho mlieka? Teraz sme ich kupovali v KRAJi, dokonca ich majú c akciovej cene 👍