Aký máte názor na bio sušené kozie mlieko?
Ja si myslím že je to celkom dobrá vec keď v mojom okolí sa ťažko dostanem ku nadojenému mlieku.
My sme ho objednavali z ČR, ked nemali cerstve kozie nasi chovatelia. Ale neda sa to s cerstvym porovnat. Mala mi ho moc nechcela,museli sme jej ho riadne ochutit. Kozie je urcite vhodnejsie ako kravske / v zivote by som uz nedala decku umele mlieko, staci si precitat zlozenie/, ale tes je to len iny zivocisny druh. Nam pomohlo s ekzemikom. Ale potom sme presli na rastlinne nahrady. Vtedy nebolo moc ne vyber, teras je uz toho kopec.
Najlepsie nam chuti kokosove v prasku a sojove smotany. Aj ryzove je fajn a pohankove.
Ale ties viem, ze ked jej zle travi kravske mlieko a vyrobky z neho,tak jej od krcov pomoze bio chlorela. Lebo v skole je uz tazsie ju ustrazit pred nastrahami - spoluziak jej kupi brejk, da jej niekto čokoladu...
A kvoli vapniku sa netrapim, doplname ho makom ,orechami a strukovinami ucinnejsie ako mliekom.
a bio chlorela to je vhodný výrobok aj pre 8 mesačné dieťa?Malá mi má krče v brušku nemôžem jej dať nič husté lebo ju zapečie chodíme po vyšetreniach a nevedia čo s nou,vraj má nijaké uzlíky na črevách a zahlienené a na to pomáha kozie mlieko a kôprový rascový alebo fenykolvý olej.nevie mi niekto poradiť?ďakujem

Urcite pri druhom dietati zvolim susene kozie mlieko,nie preto ze by sme mali nejake alergie ale preto co viem o "kravskom mlieku" a ako pises vo svojom osobnom prispevku je to presne tak a suhlasim s tebou a vychadza lacnejsie(aspon v CR)ako ostatne UM ci kravske mlieko. UM je jeden velky biznis!