Avent - pohár so slamkou
mamičky nenašla som túto tému,ale mali sme poháriky canpol babies so slamkou,a chcela by som kúpiť avent
odporúčate? tečú? ste s nimi spokojné? Ďakujem
@vavrenka My ho tiez mame a pri prvej manipulacii som mala ten isty problem. Ale potom som rozobrala cely vrchnak, ked som isla flasu vyvarit (vo flasi by si mala mat taky letacik s obrazkami, ako sa rozklada a sklada cely poharik) a zistila som, ze tie dve vrchne casti boli krivo nasadene, tie dva zarezy co tam su, tak boli trosku posunute nabok a to sposobovalo, ze ked som chcela slamku skryt, tak sa mi otvaral cely poharik, a islo to aj tazko. Po znovu zlozeni uz funguje vsetko ako ma a ide lahko. Tak skus este toto, ak ani to nepomoze, tak asi je naozaj vadny.
@katkamarek dakujem, prave som to opakovane skusala rozlozit a zlozit, ale aj tak sa poharik otvara. takze idem vratit a vyskusam druhy kus
@katkamarek
@katren kocky, tak som ho vratila, vzala iny kus a spokojnost. tento novy je ok 🙂
@vavrenka ahoj, ja mam rovnaky problem s tym poharikom, ked otvaram slamku, tak sa mi cely vrchnak odskrutkuje. vravis, ze na tom novom ti to slo od zaciatku bez problemov, mam ist vymenit?
@vavrenka a nedalo mi to a skusila som nasadit krivo :D a zazracne to funguje ako ma. takze bude rovnako kazovy ako tvoj, zajtra pojdem vymenit
@michala1515 urcite chod. ten druhy dobry som musela zo zaciatku poriadne tuho utiahnut, aby sa nevysrobovaval, ale po case uzivania je uz vsetko ok, sice sa mi sem-tam stane, ze povoli, ale to len silnejsie pritiahnem a uz je ok. a okrem toho je to prvy poharik, ktory netecie, ked ho poriadne utaihnem
@vavrenka bola som vymenit a tento je v poriadku, vrchnak drzi ako ma, som spokojna 🙂 este keby tak chcela moja mala z neho pit haha

@katren video som uz pozerala, mne to funguje iba vtedy, ked je ten vrchnak nasadeny nakrivo, je to v poriadku alebo to mam ist reklamovat? inak, ked vrchnak nasadim rovno, tak mi to nefunguje, si pripadam ja blbec, aj mm s kamosom nad tym maturovali a jedine, ked vrchnak bol nakrivo nasadeny na poharik a nakrivo ztaihnuty, tak to potom slo s tou slamkou.. som sklamana, lebo ten poharik uz nie je tak pekny, ekd je krivy