icon

Čo najdivnejšie si od vás vaše dieťa vypýtalo na papanie?

maminazaneta
Včera o 20:52

Ahojte mamičky! Mám na vás otázku. Čo najdivnejšie si od vás vaše dieťa vypýtalo na papkanie?😅 s kamarátkou sme sa dnes bavili na tuto tému a veľmi sme sa na tom nasmiali 😂 zistili sme že detičky majú veľmi divne kombinácie ktoré im aj chutia😂 ale keď mojej dcére navarím obed s ktorým sa piplem kľudne aj pol dňa tak ho nechce 🤣 no ved určite to poznáte 😌

Strana
z2
tetastana
Včera o 21:04

moja dcérka si vypýtala rožtek s karičkou a šunkou a k tomu kakauko. Hovorím si že deobre, no potom si začala ten rožok do kakauka namáčať a taký rozmočený ho jesť. Už to takto papká asi rok a sú to jej obľúbené raňajočky, no problém na stane keď jej šunka do kakaa spadne. 😂

maminazaneta
autor
Včera o 21:15
@tetastana

moja dcérka si vypýtala rožtek s karičkou a šunkou a k tomu kakauko. Hovorím si že deobre, no potom si začala ten rožok do kakauka namáčať a taký rozmočený ho jesť. Už to takto papká asi rok a sú to jej obľúbené raňajočky, no problém na stane keď jej šunka do kakaa spadne. 😂

@tetastana ooo wow 🤯 čo tie naše deti nenapadne 😅 ja som s manželom a dcérou bola na hotelových raňajkách ona si dala parky hovorím si ok dala som jej ku tomu zeleninku chlebík na stole bola ešte vianočka s nutelou a med a čo naša princezná nevymyslela ? Že namiesto chlebíku si bude k parku dávať vuanocku s nutelou a ten párok si namacala do medu 🤢 keď som jej povedala že jej bude zle povedala že jej to chuti a ona to takto bude jesť a hotovo. Myslela som si že o deň mame postarané lebo jej bude zle no opak je pravdou a celý deň jej bolo lepsie ako kedykoľvek predtým 🫣

tetastana
Včera o 21:16
@maminazaneta

@tetastana ooo wow 🤯 čo tie naše deti nenapadne 😅 ja som s manželom a dcérou bola na hotelových raňajkách ona si dala parky hovorím si ok dala som jej ku tomu zeleninku chlebík na stole bola ešte vianočka s nutelou a med a čo naša princezná nevymyslela ? Že namiesto chlebíku si bude k parku dávať vuanocku s nutelou a ten párok si namacala do medu 🤢 keď som jej povedala že jej bude zle povedala že jej to chuti a ona to takto bude jesť a hotovo. Myslela som si že o deň mame postarané lebo jej bude zle no opak je pravdou a celý deň jej bolo lepsie ako kedykoľvek predtým 🫣

@maminazaneta obdivujem tú trpezlivosť, ja by som to asi nedala😂

maminazaneta
autor
Včera o 21:19
@tetastana

@maminazaneta obdivujem tú trpezlivosť, ja by som to asi nedala😂

@tetastana no ver mi že v danej chvíli som si myslela že ma odvezú 🤦🏻‍♀️ máš ešte nejaké kombinácie lebo ja môžem knihu napísať 😂

tetastana
Včera o 21:23
@maminazaneta

@tetastana no ver mi že v danej chvíli som si myslela že ma odvezú 🤦🏻‍♀️ máš ešte nejaké kombinácie lebo ja môžem knihu napísať 😂

@maminazaneta určite mám, úplne ma dostalo keď si vypýtala chleba s paštékou a zeleninou a potom že jej to nechutí a chce k tomu ešte kakauko😵 🙈 a začala si tam namáčať aj zeleninu🙊 no nebolo mi všetko jedno

17alexis
Včera o 21:25

Akurát minulý týždeň pečeného potkana. Manžel dcére hovoril, že sú kultúry, kde bežne jedia potkanov tak ako my prasce či sliepky a na druhý deň ráno mi zahlásila: "Mami, prosím si pečeného potkana, choď nejakého uloviť." 😀

tetastana
Včera o 21:29
@17alexis

Akurát minulý týždeň pečeného potkana. Manžel dcére hovoril, že sú kultúry, kde bežne jedia potkanov tak ako my prasce či sliepky a na druhý deň ráno mi zahlásila: "Mami, prosím si pečeného potkana, choď nejakého uloviť." 😀

@17alexis tak to je fakt iná liga😂 tie naše nezbedníčky❤

maminazaneta
autor
Včera o 21:29
@17alexis

@17alexis 🤣🤣 aj si jej ho ulovila? 😅

17alexis
Včera o 21:30
@maminazaneta

@17alexis 🤣🤣 aj si jej ho ulovila? 😅

@maminazaneta našťastie, nebolo kde. 🙏

maminazaneta
autor
Včera o 21:31
@tetastana

@maminazaneta určite mám, úplne ma dostalo keď si vypýtala chleba s paštékou a zeleninou a potom že jej to nechutí a chce k tomu ešte kakauko😵 🙈 a začala si tam namáčať aj zeleninu🙊 no nebolo mi všetko jedno

@tetastana fuuuuuuu nebolo jej potom zle od žalúdka

anonym_f8a4ea
Včera o 21:32

@maminazaneta my ked sme boli male so sestrou jedli sme vianocku s medom a sunkou a ostalo to dodnes 😂 na Velku Noc si miesto sunky davame krkovičku alebo vianocku chren a krkovicku 😂

tetastana
Včera o 21:32
@maminazaneta

@tetastana fuuuuuuu nebolo jej potom zle od žalúdka

@maminazaneta našťastie som jej rýchlo tanier zobrala lebo neviem neviem ako by to skončilo😀

tetastana
Včera o 21:34
@anonym_f8a4ea

@maminazaneta my ked sme boli male so sestrou jedli sme vianocku s medom a sunkou a ostalo to dodnes 😂 na Velku Noc si miesto sunky davame krkovičku alebo vianocku chren a krkovicku 😂

@anonym_f8a4ea veď ale nemusí byť zlá kombinácia😂

maminazaneta
autor
Včera o 21:35
@tetastana

@anonym_f8a4ea veď ale nemusí byť zlá kombinácia😂

@tetastana tiež si hovorím

lenicka298
Včera o 22:04

Moja dcérka má už 7 rokov, ale niektoré kombinácie nedávam. Napríklad si dá domácu údenú klobásu a zapíja to actimelom🤢🤦🏽‍♀️

maminazaneta
autor
Včera o 22:08
@lenicka298

Moja dcérka má už 7 rokov, ale niektoré kombinácie nedávam. Napríklad si dá domácu údenú klobásu a zapíja to actimelom🤢🤦🏽‍♀️

@lenicka298 to sme mali tiež 🤦🏻‍♀️🤢

anonym_1b4d1a
Včera o 22:23
@tetastana

@tetastana zázračne kakauko - hotový generátor chuti, staci všetko len do neho namočiť. Nuž keď potom zje aj zeleninu, prečo nie 🤣

maminazaneta
autor
Včera o 22:25
@anonym_1b4d1a

@tetastana zázračne kakauko - hotový generátor chuti, staci všetko len do neho namočiť. Nuž keď potom zje aj zeleninu, prečo nie 🤣

@anonym_1b4d1a akože to je tiež pravda je to zelenina ? Je . To ue bola s kakaukom je druha vec 😅

anonym_1b4d1a
Včera o 22:35
@maminazaneta

@anonym_1b4d1a akože to je tiež pravda je to zelenina ? Je . To ue bola s kakaukom je druha vec 😅

@maminazaneta ako sa hovorí, v bruchu sa to všetko aj tak zmieša

maminazaneta
autor
Včera o 22:37

Ale mňa toto nikdy neprestane udivovať keď varíme pre naše deti hodiny kvalitne jedlo a oni sa s ním keď tak len pohraju alebo ho vôbec nechcú 🙂 no nevadi alebo keď im z minúty na minútu prestane niečo chutiť napríklad pred týždňom som malej dala misku s jahodami zjedla 3 tie jej chutili a začala papkat 4 a ta už bola zlá 🤦🏻‍♀️ ale pri mojej malej som si všimla že všetko čo si spraví sama jej chuti o 100 krát viac ako keď jej to spraví niekto iný 🫣 to je niečo podobne ako tieto kombinácie keď si ich spraví sama sú ,,mňam”😂 no tak som v poslednej dobe začala skúšať ju somnou brat do kuchyne akože pomáhať áno pomohlo to s jedlom sa stále pri papani hra ale chuti jej viac no problém nastáva pri tom varení lebo ak je s vami dieťa v kuchyni tak príprava jedla trvá tak milión krát dlhšie a o bordeli v kuchyni ani nehovorím 🫣 takže rozmýšľam či si radsej spravim to že ju zo sebou budem brat do kuchyne a budeme spolu variť a bude to aj spokojná papkat ale ja to potom budem nespokojná 2 hodiny upratovať alebo jej každé cestoviny iné ako s kečupom sa syrom budem po pridaní omáčky umývať 😂🤯

maminazaneta
autor
Včera o 22:42
@anonym_1b4d1a

@maminazaneta ako sa hovorí, v bruchu sa to všetko aj tak zmieša

@anonym_1b4d1a áno😌 kamoska mi hovorila že najala jej známa bola úplne znechutená z kombinácii jej malej a začala jej hovoriť že to dieťa týra keď musí toto jesť … tieto matky ktoré sa starajú o všetko a o všetkých, no nie o seba sú kapitola sama o sebe🤦🏻‍♀️(vyváženejšie jedla ako robí ta kamoska nerobia ani na predstavovaní nutricnych programov)😌

maddie1711
Včera o 22:45

Síce to nie nejak extra divná kombinácia ale skôr ma zaráža vydrž ….My sme boli 2 mesiace v Bulharsku a syn prisaham každý jeden obed jedol kebabče (niečo ako cevapcici akurát grilované a inak korenené), sopsky šalát a zapíjal airanom …. 60 dni vkuse, o inom ani počuť nechcel. Večera mu bolo jedno, ale obed bol daný.

anonym_abe6d8
Včera o 22:58

To naozaj aj takúto tému niekto píše z vymysleného profilu a ešte si spravi aj druhý a sám so sebou si tu píše? 🙄

maminazaneta
autor
Včera o 23:15
@anonym_abe6d8

To naozaj aj takúto tému niekto píše z vymysleného profilu a ešte si spravi aj druhý a sám so sebou si tu píše? 🙄

@anonym_abe6d8 ešte raz prosím ? Ako že sám zo sebou ? Tu sa tie profili dajú aj meniť ?

maminazaneta
autor
Včera o 23:22
@maddie1711

Síce to nie nejak extra divná kombinácia ale skôr ma zaráža vydrž ….My sme boli 2 mesiace v Bulharsku a syn prisaham každý jeden obed jedol kebabče (niečo ako cevapcici akurát grilované a inak korenené), sopsky šalát a zapíjal airanom …. 60 dni vkuse, o inom ani počuť nechcel. Večera mu bolo jedno, ale obed bol daný.

@maddie1711 60dni v kuse?! Wow mne by už po týždni jedno a to samé jedlo liezlo ušami a mojej malej asi tiež 🫣 ale keď chuti tak chuti😅🫶🏼

maddie1711
Dnes o 00:17
@maminazaneta

@maddie1711 60dni v kuse?! Wow mne by už po týždni jedno a to samé jedlo liezlo ušami a mojej malej asi tiež 🫣 ale keď chuti tak chuti😅🫶🏼

@maminazaneta áno. Normálne každý deň si pýtal to iste, a to sa nebavíme o bábätku ale o 10r chalanovi 😂😂 keď sme sa vrátili tak asi po týždni mi zahlásil že by si dal a vcera mu hovorím že na prázdniny ideme tam či sa teší a on že hej na jeho obľúbené jedlo 😂😂.

maddie1711
Dnes o 00:18
@maminazaneta

@maminazaneta ale inak ja som tam tiež jedla vkuse na obed šopák, ale vždy som k nemu mala niečo iné.

anonym_df1d2a
Dnes o 04:25
@anonym_abe6d8

@anonym_abe6d8 tiež sa nad tým zamýšľam, že to musí byť jedna osoba a sama so sebou si píše. Obidva profily založené včera, jeden profil mamina a meno, druhý teta a meno, popis v profile podobný. Náhoda to nebude.

anonym_1b4d1a
Dnes o 05:11
@anonym_df1d2a

@anonym_abe6d8 tiež sa nad tým zamýšľam, že to musí byť jedna osoba a sama so sebou si píše. Obidva profily založené včera, jeden profil mamina a meno, druhý teta a meno, popis v profile podobný. Náhoda to nebude.

@anonym_df1d2a 🤭

sense
Dnes o 05:20

Moja ako dieťa, bežné chleba, džem a šunku. Teraz bude mať 13rokov a bežne jedáva mozzarellu s kyslymi uhorkami, a keď ma občas hranolky tak zásadne len s horcicou

Strana
z2