icon

Čo zobrať na výlet pre ročné dieťa na jedenie?

Dnes o 14:23

Ahojte poradíte na taký trošku asi nie že celodenný ale tak určite 3-4 hoďky možno 2-3. Je taký skôr že nie je dajak teraz vymýšľa kvôli zubom ale aj tak by som mu chcela niečo neviem Chrumky si dá bez problémov ale mohol by si dať aj niečo normálne na obed.. už mám stresy keby nemám mlieko tak normálne že nepapá celý deň😞 predvčerom spapal som sa tešila fašírku a pyré trošku papal tej fašírky aj pyré a včera som mu to chcela urobiť znova že keď mu to tak chutilo ale na iný spôsob fašírku a už to nejedol naplo ho

gejb
Dnes o 14:58

@anonym_autor kupovaný prikrm v skle a vybavene.....

viestta
Dnes o 15:00

vyziva v pohari, prikrm v pohari, caj do flase, v restauracii mu mozes objednat polievku alebo dat zjest zo svojich zemiakov

anonym_a417f8
Dnes o 15:20

ja som nosila čo mal zavedené , uhorku , mrkvu ,ovocie , rozne placky , cestoviny čisté , vajičko natvrdo
termo box bol dosť užitočný

kavasmliekom
Dnes o 15:37

@anonym_autor 3-4 hodiny prežije aj na banáne, výžive s piškótami, aj s chrumkami. Vôbec by som sa tým nestresovala.

autor
Dnes o 15:39

Ďakujem 😊 práve že odmieta mi obed. A takto funguje už mesiac, že nedá nič “varené” do seba.

marth16
Dnes o 16:36
@anonym_autor

Ďakujem 😊 práve že odmieta mi obed. A takto funguje už mesiac, že nedá nič “varené” do seba.

@anonym_autor máme tiež nejedaka. Z vareného jedla vždy bola istota, že zje vývar. Inak som zobrala ovocné výživy v kapsičke, pečivo s nátierkou, banán, jablko...

michaela329
Dnes o 16:49

@anonym_autor ja beriem tie kapsicky Sunar s hotovými jedlami - Bolonske špagety, kus kus s kuracím. Raz za čas, že obed cucne, nevadí - a mám aj nacistene ovocie a zeleninu, muffiny zeleninove, lievance.

simca06022011
Dnes o 16:59

nosila som normalne jedlo v pohari, ci hipp alebo dmkove znacky.. polievka aj druhe byvali... ohriali mi v restike hocikde. AK nejdete na takyto vylet, ze sa neda ohriat, tk to co zje, a netreba ohrievat, pecivo, ovocie, zeleninu...

janetinka27
Dnes o 17:35

@anonym_autor chrumky, piskoty, dru tycinky, vodu
Zavisi od toho, co ma rad, nase dieta (20 mesiacov) nezje pyre, fasirku, pecivo, ovocie, kapsicku, prikrm, jogurt atd ani doma

anonym_8b186d
Dnes o 17:50

Ja som bravala do termosky normalne varene jedlo, nieco typu cestoviny, masko, proste co sa jednoducho dava lyzicou, nakrajane ovocie a zeleninu a pre kazdy pripad nejaku hotovu kapsicku, chrumky.

autor
Dnes o 18:23
@janetinka27

@anonym_autor chrumky, piskoty, dru tycinky, vodu
Zavisi od toho, co ma rad, nase dieta (20 mesiacov) nezje pyre, fasirku, pecivo, ovocie, kapsicku, prikrm, jogurt atd ani doma

@janetinka27 a čo dávate papať? Môj niekedy zje ale inak by jedol stále pečivo zo syrom tavenym

katkaseiner
Dnes o 18:46

kusky cestovin si neskusala? jablcko na mesiaciky, moji ficali na vyvare s cestovinou a mrkvou, ryzu s grilovanym kuracim (nakrajane na mensie kusky)

anonym_cc83b9
Dnes o 19:05
@anonym_autor

@janetinka27 a čo dávate papať? Môj niekedy zje ale inak by jedol stále pečivo zo syrom tavenym

@anonym_autor Taveny syr. Hnusobu plnu soli? Toto moje deti jedli az na zakladnej skole.
Ked neobeduje teplu stravu, tak banan s jablckom, jogurt, uvarenu cestovinu.
Kup prikrm a uvidis ako mu bude chutit.

autor
Dnes o 20:33

On nechce kupované prikmy 🤷‍♀️. Skusim tie cestoviny 🤔

autor
Dnes o 20:46
@anonym_cc83b9

@anonym_autor Taveny syr. Hnusobu plnu soli? Toto moje deti jedli az na zakladnej skole.
Ked neobeduje teplu stravu, tak banan s jablckom, jogurt, uvarenu cestovinu.
Kup prikrm a uvidis ako mu bude chutit.

@anonym_cc83b9 prepac ale to je snad moja vec čo dávam svojmu dietatu 🤷‍♀️

prasiatko30
Dnes o 20:58

Hlavne nieco co vies na 90%, ze zje aby si potom nestresovala, zed dieta cely den nic nejedlo. Vyvaruj sa super zdravim pokrmom, ktore by malo urcite jest a radsej zbal nieco co sice nie je podla bio-eko matiek ale vies, ze to to dieta zbasti. Nejake ovocie ktore mu chuti, nejaky jogurt , ktory ma rad a nieco na krizove situacie - nieco sladke aby si vedela motivovat. Flasu s mliekom alebo vodou a ides

natalka13
Dnes o 21:14

Zober to co jedava doma.

autor
Dnes o 21:48
@prasiatko30

Hlavne nieco co vies na 90%, ze zje aby si potom nestresovala, zed dieta cely den nic nejedlo. Vyvaruj sa super zdravim pokrmom, ktore by malo urcite jest a radsej zbal nieco co sice nie je podla bio-eko matiek ale vies, ze to to dieta zbasti. Nejake ovocie ktore mu chuti, nejaky jogurt , ktory ma rad a nieco na krizove situacie - nieco sladke aby si vedela motivovat. Flasu s mliekom alebo vodou a ides

@prasiatko30 ďakujem ❤️

anonym_f3ecad
Dnes o 22:36
@anonym_autor

@prasiatko30 ďakujem ❤️

@anonym_autor sa nečuduj, že ti nezje normálnu stravu, keď ho chováš tavenym syrom v 1 roku. Je to tvoje decko a tvoj problem, ale sa nestazuj, ze ti nezje normalnu varenu stravu, ked ho krmis tymto.