Dieťa nechce jesť. Čo mám robiť?
Ahojte mám problém. Počas tehotenstva som aktívne fajčila a mám taký pocit, že to zanechalo následky na mojom dieťati.
Už týždeň sa snažím do môjho malého dostať klobásku alebo slaninu, proste nejaké proteiny aby bol silný, poradila mi to moja kamarátka, ktorá má dvoch zdravých chlapcov, v prvom roku im dávala veľa proteinovej stravy a oni počas detstva neboli skoro vôbec chorí. Chlapec má 7 mesiacov. Prosím vás čo mám robiť chcem aby bol chlapec čo najsilnejší pretože sa bojím že mu to fajčenie ublížilo. Ďakujem Maria.
@maruska_87 veď nejaký aperitív mu daj pred jedlom, nech lepšie trávi... slivovicu, marhuľovicu, a tak, aspoň tých 52% nech má... 🙄🙄🙄
@maruska_87 co sa snazis dat 7m dietatu? A tebe totalne drbe? Vytocila si ma uz len tym AKTIVNYM FAJCENIM POCAS CELEHO TEHU a potom pises o klobase a slanine? Bud slapes na niecom tvrdom,alebo si uplne mimo ALEBO je to vymyslene a niekto sa snazi rozburit burlivu debatu. Lebo ak je toto ozaj pravda,tak ty nie si normalna!
@blahowoman vies co nie je normalne? Ked sa niekto necha vytocit na zjavne vymyslenom prispevku 😉
@moni244 vytocit....to bolo slovo ktore ma napadlo ako prve,nebolo to,ze som teraz rozculena a zurim od zlosti. Inak myslene to bolo. 😀
@sissy27 nie,jasne,ze nie.ja aj napisala,ze to je pisane len koli burlivej debate.
Ahojte nechcela som vas tymto prispevkom rozrusit iba sa poradit. Som prvorodicka zbieram info kedze nemam nikoho kto by mi vedel normalne poradit a chcem svojmu dietatu dat to naj. Kedze sa mi normalne jedlo zda asi skoro mu davat aj napriek kamaratkinym radam sa chcem poradit tu kedze je vas viac. Dojcila som iba prve 2mesiace potom presla na kozie mlieko a nejake doplnky. Chcem sa spytat na to co mu mam davat aby bol silny a zdravy ked normalnu stravu a proteiny este nie ? Dakujem za normalne odpovede
@maruska_87 nie,nie si prvorodicka, si troll, co sa dnes zaregistroval a vymyslel si remu, ako xy ludi pred tebou
@maruska_87 spytaj sa pediatricky co ti povie na klobasu a slaninu...apropo tieaz tolko bielkovin neobsahuju...ale kludne mu zamiesaj aj protein.shake
@moni244 vidis?to clovek fakt nevie ci si robi srandu,alebo to mysli vazne. Niekedy sa ti tema zda blud a ona sa mozno naozaj vazne pyta. Clovek tu uz fakt nevie comu ma verit. Ludia su divny.
Neviem preco si myslis, ze si robim srandu, je mi z tolkeho obvinovania do placu. Toto forum som nasla dnes ked som sa snazila najst nejake informacie o tej proteinovej diete pre dieta a narazila som na forum kde sa riesili diety vhodne pre deti. To, ze som sa dnes registrovala nic nemeni na vaznosti mojej otazky. Dakujem.
som sa pobavila, ze klobaska. to nas chcela mozno len tak troska pobavit ako keby to mala napisat normalne😉 zienky nemusite to hned brat utokom a ukamenovat ju tu. co ak ma jej syncek naozaj problem so stravou a my tu riesime len ako to nehorazne napisala. no taak, troska sa uvolnite
@maruska_87 7 mesacne dieťa a proteinova diéta? Fakt? A cudujes sa, ze ti neverime ved toto je jasny blud, ziadna normalna matka nehlada info pre nejake diety pre svoje babo
@blahowoman staci vidiet, co pise ,proteinova dieta pre 7 mesacne babo? Cisty vymysel
@maruska_87 jeziskove huslicky....tak si precitaj nejaku knihu, nie, su ich stovky, ze co a kedy davat decku.....alebo sa nepytaj kamaratky, ale svojej pediatricky.......
alebo aj tu na mk, mas tu cele forum "zaciname prikrmovat"...... https://www.modrykonik.sk/forum/category/zacina...
a pouzivat rozum, to ta nenapadlo?
@gdulskadarina hladala info o proteinovej diete ore 7 mesacne batola, staci ti to ako znak vymyslu?
@moni244 vsak to je uz jasne,ze to totalne trepe. Ja sa vyjadrila k uvodnemu prispevbu,ale co citam dalej,tak je to ozaj maximalna blbost.
@gdulskadarina Presne. Dakujem, ze si sa ma zastala, presne takto som to myslela, myslela som jedla s velkym mnozstvom proteinu, naozaj neviem co mam robit, nechcem aby bolo moje dieta podvyzivene.
@maruska_87 prestan trepat blbosti. 7mesacne babo nepotrebuje proteinovu dietu. Nepotrebuje ziadnu dietu, ale zdravu vyvazenu stravu. A zacni so zeleninou, nie klobasami.
Dakujem, akou zeleninou zacat? A kedy mu mozem dat normalnu stravu ako maso a podobne? Nechcem aby bol vegetarian/vegan.
@maruska_87 a co jedol doteraz, teda okrem slaniny a klobasy? k pediatrovi na poradne nechodite?
@maruska_87 ty si fakt robis srandu 😀 namiesto vypisovania blbosti si pozri na nete prikrmy deti 😀 jaj, ale dobre si dala, ze ked das zeleninu, bude vegetarian/vegan 😀 toto fakt vyzera na niekoho jednoduchsieho z lazov 😀

@maruska_87 s klobaskou a slaninou srandujes, vsak? 🙄