icon

Granko pre 8-mesačné dieťa

24natalia11
5. aug 2025

Môžem dat 8 mesačnemu dieťaťu do krupice trochu granka?

pribinak
5. aug 2025

@24natalia11 nevhodne. Naucis dieťa príliš skoro na sladké a kakao je alergén

Ani krupica nie je až taký suoer nápad

viestta
5. aug 2025

Nie, ked uz tak mu daj normalne kakao. Granko je hlavne cukor
Zloženie
Cukor, 20 % kakaového prášku so zníženým množstvom tuku¹, emulgátor (sójový lecitín), vitamíny [cholekalciferol (vitamín D), L-askorban sodný (vitamín C)], jedlá soľ, zmes korenín, prírodná aróma,

veronicka1901
5. aug 2025

Som divná, keď presladené Granko nedávam ani jednému svojmu dieťaťu? 😀 A to najmladšia dcéra má takmer štyri roky. Aku krupicu dávaš? Skúsila by som skôr dochutiť ovocným pyré napríklad.

mandzula
5. aug 2025

Mozes, otazne je, naco je to dobre. Granko sme uplne vyradili, je to uplne zbytocny a este aj predrazeny cukor, pouzivame len kakao.

diewcatqoo
5. aug 2025

Ja neviem, ale ja by som 8 mesacnemu este ani krupicu nedala, nie to este granko. A to teda moje dieta (1 rok) je ako kyselina, ale krupicu s grankom este nemalo.

patka06
5. aug 2025

Nedaj ani jedno
Krupica a Granko sú nevhodné pre 8 mesačné dieťa

anonym_8747a7
5. aug 2025

Preco nie je vhodna krupica?

patka06
5. aug 2025
@anonym_8747a7

Preco nie je vhodna krupica?

@anonym_8747a7 Pretože je ťažká na žalúdok

kaca222
5. aug 2025

Neublížiš mu, ale nechápem načo. Trojročnému synovi som nikdy do ničoho nepotrebovala dať Granko, do jedálnička 8mes dieťaťa naozaj nepatrí. Daj mu tam ovocie, tým krupicu ochutíš

iwesska
5. aug 2025

Existuju aj lepsie nahrady,napr. Kakavko, ale 8 mes.nepotrebuje kakao v ziadnej podobe.

henka123123
5. aug 2025

Ja som dala

evcagabi
5. aug 2025

ja som mojej skusila dat krupicu - bez granka - ked mala 10m a skoncila na zemi - ako vsetko sladke 😅 u nas neplati, ze vyskusa sladke a ine nebude chciet ako sa tu spomina. Skusila som aj pribinaka napr. lebo som bola oznacena za bio mater a ta, co mi to povedala, takmer skolabovala ked mala zasprajcla hubku pribinak skoncil na zemi 😊😊😊

thereisabear
5. aug 2025

Skôr štipku škorice alebo vanilky (vanilkový prášok, nie cukor).

anonym_486085
5. aug 2025

možeš, netreba z toho robiť také halo

tamta
12. aug 2025

Miesto Granka skus použiť Karob.