Granko pre 8-mesačné dieťa
Môžem dat 8 mesačnemu dieťaťu do krupice trochu granka?
Nie, ked uz tak mu daj normalne kakao. Granko je hlavne cukor
Zloženie
Cukor, 20 % kakaového prášku so zníženým množstvom tuku¹, emulgátor (sójový lecitín), vitamíny [cholekalciferol (vitamín D), L-askorban sodný (vitamín C)], jedlá soľ, zmes korenín, prírodná aróma,
Som divná, keď presladené Granko nedávam ani jednému svojmu dieťaťu? 😀 A to najmladšia dcéra má takmer štyri roky. Aku krupicu dávaš? Skúsila by som skôr dochutiť ovocným pyré napríklad.
Mozes, otazne je, naco je to dobre. Granko sme uplne vyradili, je to uplne zbytocny a este aj predrazeny cukor, pouzivame len kakao.
Ja neviem, ale ja by som 8 mesacnemu este ani krupicu nedala, nie to este granko. A to teda moje dieta (1 rok) je ako kyselina, ale krupicu s grankom este nemalo.
Nedaj ani jedno
Krupica a Granko sú nevhodné pre 8 mesačné dieťa
Preco nie je vhodna krupica?
Preco nie je vhodna krupica?
@anonym_8747a7 Pretože je ťažká na žalúdok
Neublížiš mu, ale nechápem načo. Trojročnému synovi som nikdy do ničoho nepotrebovala dať Granko, do jedálnička 8mes dieťaťa naozaj nepatrí. Daj mu tam ovocie, tým krupicu ochutíš
Existuju aj lepsie nahrady,napr. Kakavko, ale 8 mes.nepotrebuje kakao v ziadnej podobe.
Ja som dala
ja som mojej skusila dat krupicu - bez granka - ked mala 10m a skoncila na zemi - ako vsetko sladke 😅 u nas neplati, ze vyskusa sladke a ine nebude chciet ako sa tu spomina. Skusila som aj pribinaka napr. lebo som bola oznacena za bio mater a ta, co mi to povedala, takmer skolabovala ked mala zasprajcla hubku pribinak skoncil na zemi 😊😊😊
Skôr štipku škorice alebo vanilky (vanilkový prášok, nie cukor).
možeš, netreba z toho robiť také halo
Miesto Granka skus použiť Karob.

@24natalia11 nevhodne. Naucis dieťa príliš skoro na sladké a kakao je alergén
Ani krupica nie je až taký suoer nápad