icon

Kedy môžem dieťaťu ponúknuť jogurt Holandia?

12. dec 2024

Môžem dať 8 mesačnému na večeru jogurt holandiu? Niekto vraví že na večeru jogurt nie

viestta
•
12. dec 2024

Niekto tvrdi, ze na veceru sa nemaju davat obilne kase. Dalsi, ze mliecne kase nie ale nemliecne ano.... No vyznaj sa v tom. 🙄Ak ho znasa v pohode cez den, tak vyskusaj ci znesie aj na veceru.

pribinak
•
12. dec 2024

Vyskúšaj a uvidis ako to bude tvojmu dieťaťu vyhovovať. Ja som dávala jogurt na olovrant

vakatko
•
12. dec 2024

Jogurt by som dala po raňajkách na desiatu, alebo po obede ako olovrant, pomôže lepšie stráviť jedlo. Nie na večeru, rýchlo vytrávi a zvýši kyslosť žalúdka čo nie je dobré na noc.

nikiki29
•
12. dec 2024

Každý ti inak povie. Ja by som prvý krát určite nedala na večeru, aby som videla reakciu. Ak bude cez deň v pohode s jogurtom, potom ho dávaj kedy chceš. Ak bude zle spať, môžeš ho dávať napr. na olovrant 🤷🏻‍♀️ je milión možností, milión knižiek… univerzálna odpoveď neexistuje.

deborahzelenkava
•
12. dec 2024

Ja len ked podla seba rozmyslam - ze by som si teraz ako hladna mala dat jogurt na veceru a nic ine a vydrzat do rana..no asi by som o polnoci zozrala chladnicku aj s policami a este by mi malo bolo. Ono sa rychlo vytravi a akop ise vakatko zvysi kyslost. Bude ti revat od hladu v noci.