Koľko mäska má spapať 12-mesačné dieťa?
Koľko g mäska mu dať? On je vždy hladný aj každé dve hodiny.
zeny nebudte hnusne - do roka vam pediatricka povie (aspon ta nasa), ze ma mat max. 50-75g v hotovom stave, no tak sa aktualne pyta, ze kolko od roka lebo nevie 🤷♀️ a teda ja osobne mu to uz teraz nevazim, kedze neje porcie ako dospely clovek a ledva polovicne, tak si myslim, ze je to okej, u nas je aktualne problem nejake maso do neho dostat, tak ked chce davam a davam 🙂
Tiez si myslim, ze netreba regovat na otazku boze daj mu kolko chce. Otazka bola konkretne na masko. Ja ako prvorodic som tiez riesila a niekedy stale riesim malickosti, na ktore s odstupom casu mavnem rukou 😄 Pripajam foto z 1 zdroja, avsk co zdroj, to mierne odlisnosti, netreba sa toho striktne drzat 🙂
Ďakujem že sa našli aj dámy čo vedia normálne reagovať...🙂
No ja sa priznám že som nikdy nevážila. Proste od oka. Ale mäsko mal tak raz za den.
Tak áno mäso mu vážim..a teraz zje 60g a tiež nieje zdravé si myslím pchať koľko len chce mäsa do takého malého telíčka...
@beata_k to ale predsa neznamena, ze ma do neho pchat len maso 🙂 jednak ma aj prilohu, omacku, mozno zeleninu a zrejme aj polievku a okrem toho je este niekolkokrat cez den a moze/nemusi maso, v tomto s nou suhlasim, ze rocne dieta asi nema zjest 200g rezen 🥴 rocne dieta uplne este nepozna mieru a ked je jedak musi to regulovat rodic, ked nas Miso mal obdobie "jem ako drevorubac" musela som to korigovat, lebo v noci bol hore a bolelo ho brucho
Odmeriavala respektive porcovala som do mracaka max tak do roka, potom uz len odoberam z nasho obeda 🙂 a to je individualne starsia masko moc nechcela malemu este prikladam...podla dr uz mozu spapat kolko im chuti
No tak hadam to moj syn prezije, on malokedy zje co i len misticku prikrmu, neni dobry jedak, a uz som vzdala vazenie. Zje, co zje. Ked chce, tak davam dokedy chce. Ked nechce, nechce a nezje nic
Vies, co. Vyskusaj raz a davaj mu dokedy bude pytat a ak spraska dve kuracie stehna a potom sa bude v pohode hrat, budes vediet na com si a ak to vyvrati, budes vediet ze ho musis stopnut.
Myslim ze vela deti ma automaticku stopku a prestanu jest ked uz nie su hladne. Ale to len vtedy ked sa sam krmi. Ak ho krmis ty, tak to moze automaticky otvarat usta vzdy ked ide lyzica.
@beata_k keď je hladné tak nie asi že dám zase, možno je hladné lebo viac spáli lebo začal chodiť, bože žena načo reaguješ

1. ROČNÉ dieťa 🙄
2. ty mu ešte vážiš??? 😲 má nejaké zdravotné komplikácie alebo prečo? však koľko zje toľko zje...