Ktorý parný hrniec je lepší Avent 4v1 alebo Tomme Tippee ?
Ahojte ochvilu zacnu prikrmy a chcem si kupit parny hrniec a mixer v jednom. Len neviem ci dat tolke prachy za avent 4v1 alebo staci tommee tippee. Mate niektora skusenost?
@vulka a tiez ten 4v1 ako funguje ten ohrev? A za kolko je nejaka malicka porcia ohriata?
@michala11111 Ahá, tak to som dobre nedočítala. Ten môj parí-varí a mixuje. Ale pokiaľ ide o detskú stravu, tak osobne by som to v tom neohrievala. Má to vo vnútri ten mixovací nôž a podľa mňa je to potom zbytočne veľa umývania.
@michala11111 ja mám 4v1 a to rozmrazovanie som použila raz(hrozne to dlho trvá, je nepraktické, potrebujes si na to dokúpiť extra nadoby, čo sa vkladajú dnu(tuším v baleni máš jednu 120 a 240ml). Keďže dcéra bola hneď zrava, tých 120ml nám bolo malo a začala som mraziť do avent poharikov, ktoré sa ti tam “nevmestia”. Zohrievala som vo vodnom kupeli. Podľa mna ti stačí ten 2v1.
@michala11111
Ahoj , my máme od francúzskej značky babymoove , Nutribaby +. No lepšie som živote nemala. Dcéra má 2,5 roka a stále jej na ňom varím, myslím ,že tento strave ďakujeme za pevnejšie zdravie. Ja osobne by som nemenila . Skús pozrieť na nete,tam to je podrobne popísané 🙂
No nakoniec som kupila tommee tippee a je super, sam spari, sam rozmixuje, sam vypne. Super pomocnik
@oslik21 avent som nemala, takze neviem posudit... Ja som spokojna. Sa mi paci ze automaticky to upari a hned pomixuje. Netreba prevracat... Inak budem ho predavad. Kedze mojmu varim na 3 dni po 300g. Tak mi je maly. Uz mu neparim ale varim...

Ja mám avent a som maximálne spokojná. Ale ten druhý som nikdy nevidela, tak neviem porovnať.