Môžem dávať 3 mesačnej dcére predsnídavky?
moja mala ma 3 mesiace začali by ste uz davat dake kaše presnidavky a podobne veci?
spýtaj sa pediatra a ten ti povie že nie. ak neveríš týmto mamičkám. ale myslím že tieto priblblé témy si sem dávajú adminy, nech majú sledovanosť a nové príspevky. 😉
a čo tak prísť do obchodu, zobrať to do ruky a prečítať si obal? presne tam, kde je napísané .. od ukončeného mesiaca .. nájdeš tam až o 4tého mesiaca
ak svoje dieta nenavidis, tak mu ju kludne daj. ale ak ho milujes, tak ho dojci ako len dlho môzes
Nemam slov...ako mozete pisat take somarinky...staci len rozmyslat a zistite, ze to je taka hlupost... 😠 chudatko malinke...mlieko,mlieko a zase mlieko..
a cicku alebo flasu mas naco?nato aby si ju pouzila aspon do 5 mesiaca - pol roka.
Ja nechapem,naco je na tych presnidavkach pisane,od akeho veku to je??!! A dalsia vec,ktoru nechapem je,kam sa mamicky podobneho druhu ponahlate?!?! 😠 Chudence deti.
paneboze! to co su za otazky??...jasne ,ze nie! a ked prvy prikrm,tak urcite nie sladke!!!az 5-6 mesiac...staci mlieko.
Ak je dieta kojené a prospieva stači začat z prikrmom zeleninovým od 5-6mesiaca ked je na UM tak 5mesiacov.
Skoro mi oči vypadli 😕 😕 😠 Ak sa vážne pýtaš tak určite NIE!!! Veď tak malé bábo má papať materské mliečko alebo umelé mliečko!! žiadne príkrmy v tomto veku!! Ak si robíš srandu - tak to ozaj nechápem 😒 Sú lepšie miesta na žarty. Niektoré maminky si pletú svoje detičky s prasiatkami a mne to príde, ako keby sa pretekali, ktorej už dieťa čo papa 😖 😨 ach jooo a toľko je tu popísané o strave pre detičky!! Načo sa potom fasujú v pôrodnici tie kufríky s brožurkami a letákmi?? Zrejme nie do zberu!! Veď aj tam máš popísané základné veci a na nete nájdeš ďalších 100 ak nie viac 😵

Zacala by som sniclou.
Ved aka otazka, tak odpoved.