icon

Nechutenstvo u 7 týždňového bábätka. Poradíte?

lucinka4387
15. júl 2014

Ahojte,

som tu nova a hned mam otazku a potrebovala by som pomoct.Moj 7tyzdnovy syn doterat krasne priberal. 🙂 Od porodu mame presne 2kg navyse,takze mu chutilo.Kojim ho na poziadania,takze nemame ziadne casove odstupy.Vcera rano sa mi strasne zacal hnevat na prsniku,tak som ho nenutila a isli sme von.Pekne pospal,isli sme na poradnu.Tam som to spomenulo doktorke a ona povedala,ze to prejde.Mam pockat par dni a uvidime.Ked sme prisli domov,tak znovu isiel papat,ale tetnto krat sa nehneval,len potiahol parkrat a koniec...zaspal.snazila som sa ho jemne budit,ale nic.tak znovu spinkal,poobede sa nam to zopakovalo 2x a v noci vynechal 1 krmenie.Dnes rano znovu potiahol parkrat a zas mi buva.To spanie nie je typicke pre neho,pretoze doteraz spaval 2-3-krat denne po 30min-1hod,a zrazu je taky spac...no zo dna na den.Velmi ma trapi to jeho nepapanie.I ked mu ponukam prsnik,tak ho ani do pusiny nevezme,len sa kuka alebo sa usmievka.Podstatne menej zje ako predtym.Neviete mi poradit co sposobilo tento utlm? Dakujem za vsetky rady

dubnicaa
15. júl 2014

my sme to mali takto po espumisane, ten sposobil nechutenstvo

bonaqa2013
15. júl 2014

Odmeraj teplotu. Ak nič, tak potom si už lepšie potiahne a nie je hladný. Alebo ísť k lekárke nech pozrie do hrdielka. Najneskoršie vo štvrtok k lekárke.

siska53
15. júl 2014

Urcite nech popozera babatko doktorka...dobre je aj tu teplotu zmerat..mozno moc odniest,ak by bola teplota..a hlavne nech pozrie do pusy,ci nema zapalene hrdielko alebo afty...aj tie sposobuju nechutenstvo..
prip.,nezjedla si nieco ine,co nezvyknes jest a to preslo do mlieka? Aj to dakedy byva,ale to by zas uz preslo...do 24gh. urcite..