Odmietanie polievok 7 mesačným synom
ahojte,nevie mi niektora z vas poradit co robit ak moj skoro 7 mesacny syn nechce jedavat polievky??a namiesto toho si vypyta stale mliecko UM,nie je to kazdy den,niekedy ju zje ale je to dost malo.dakujem za odpovede 😒
Skusat, ponukat a cakat. Mne maly prvy mesiac uplne odmietal prikrmy, ledva zjedol 3-4 lyzicky, teraz sa trosku viac rozjedol, ale teda ziadna slava to nie je. Aj to len zeleninku s maskom, alebo vajickom, ovocie, ako kedy, ale skor nie, ako ano a kase vobec. Radsej si da MM. 🙂
Este ma napadlo, ze stredny syn tiez takto vymyslal a viac sa rozjedol, az ked zacal papat taku tu dospelejsiu stravu. Ale doteraz niekedy vymysla 🙂
Ked som maleho zacala prikrmovat jedlom...tak som si vsimla ze riedke mi nechcel jedavat...ale skor huste...tak som sa mu prisposobila..davala som hustejsie kasicky...robila som hustejsi obedik...nemixovala ale roztlacala zeleninku vydlickou...masko rezala na malicke rezanceky.
Ale tento stav trval asi mesiac..potom uz papal aj redsie polievocky...
A teraz mu idu zubky horne..tak pre zmenu nechce mlieko...a bohuzial musim sa prisposobit. ☹
moja tiež pri začiatkoch nechcela vôbec príkrmy, iba výživy a kaše a potom som nechala pauzu a skúšala zasa a teraz zje akýkoľvek príkrm, avšak ked má den že nechce príkrm tak nezje nič a ona zas na začiatku nevedela prehltať - lebo na začiatku som jej to nadrobno krájala nie mixovala - tak sa dávila, potom som začala mixovať a s vývarom riediť a nie je problem
dakujem🙂 ja ho nenutim,ked nechce a otaca mi hlavu prec od jedla tak mu nedam,a mliecko vypije radsej,tak ako uz bolo povedane skusat,ponukat a cakat 😉 este raz dakujem pomohli ste mi 🙂

@ivana205 ja tiez nechcem jest nieco, na co momentalne nemam chut 😉 babatko si vie tiez vyberat, 7 mesacne este nie je take velke aby muselo jest polievky. ja by som ho nenutila. skus stale ponuknut lyzicku, pripadne najprv trosku mlieka a potom skus lyzicku nejakej zeleninky varenej.do nicoho ho nenut