Odporúčanie knihy o prvých príkrmoch
Ahojte, viete mi prosim odporucit knihu ohladom prvych prikrmov? Pozdava sa mi Pekne papkaj alebo Prve prikrmy, ale necham si poradit 🙂
@pariska137 veľmi je odporúčana kniha pekne papkaj.
Tak som ju kupila a možno budem jediná, ale som sklamaná.
Pre mňa su tam strašne prekombinované jedla pre deti.
Ešte si ju nechavam, lebo je do 3 rokov dieťaťa ( možno dačo podla toho uvarim) a sú tam na začiatku niektoré veci pekne vysvetlené.
9/10 si chváli pekne papkaj. Mne úprimne kniha vyhovuje menej ako jej Instagram. Tam to nie je až tak prekombinované. A celkovo viac inšpirácií nájdem na insta ako v knihe. Stačí nájsť 2-3 dobré profily a máš vystarané.
@pariska137 ak chces info, ze co kedy preco ako 😁 tak pediatricka Denisa jaššová ma ebook, takze to urcite. Na jej stránke je pdf myslim zadarmo. Alebo kniha Začíname s prikrmami, je od nutricnych terapeutkyn (ziadne vyzivove poradkyne,ale zeny s vystudovanou lekárskou fakultou). Obe sledujem na insta a maju super rady a názory, ziadne take prehnane typu biely rozok pre dieta je smrt a pod 😅 uplne tak so zdravym rozumom pristupujú k strave a vsetko maju krásne vysvetlene.. kedy co zaviest, co robit ak sa nahodou objavi nejaka intolerancia,alergia a pod. Jedna z nich mala doma extrem jedaka, druha zase nejedaka, takze bolo dobre aj sledovat ich cestu a odporúčania 😊 ja teda suzniem najma s juditou, ma humor ktory mne mega sedi 😁 (na insta je ako zapisky nutriholicky). Tak mozes kuknut.. alebo si preluskaj prispevky na ich insta (ta druha je nutrimama).
A co sa tyka receptov, tak súhlasím s názormi vyssie, staci najst nejake taketo ucty, dva tri sledovať a inspiracii na baby recepty mas dosť. Tiez som raz tak kupila knihu ale som zistila ze vlastne tam nie je nic iné ako na insta..takze ja uz skor čerpám inšpirácie tam.

@pariska137 Pekne papkaj