Prvé kašičky a výživy
mamicky ked ste prvykrat zacali prikrmovat tak ste ucili dietatko napr.jeden tyzden na jeden druh kasicky alebo ste striedali kazdy den inu?
ja som zacala davat cca od 6 mesiacov na veceru...cez den zelenina, ovocie, maso....pred spanim kasa, v noci kojenie. 🙂
ja som na začiatku dáko nemenila chute ale teraz má furt dáku inú príchuť najradšej máme malinovú a jahodovú kupujem značku Hami tá sa nám osvečila
dakujem za odpovede.moj maly bude mat este len 3 mes.ale ma napadla taka vec tak som sa uz opytala vopred.dakujem za rady 🙂
Môj maličký má práve dnes 5 mesiacov a už 2.týždeň prikrmujem zeleninovou kašou, stále iba na obed, začala som len 2lyžičkami a každý deň som pridala 2 lyžičky kaše na 3. deň som dala 150ml kaše. Tak mi to poradila pediatrička. Začala som zemiakovo mrkvovou kašou, teraz dávam karelábovo zemiakovú, robím ich sama doma. Prvú som robila tak že som zemiačik s mrkvičkou pretlačila cez sitko ale boli tak malinke hrudky, teraz to rozmixujem a kašička je ako z fľaštičky jemná, a viem čo som tam dala. Rozmýšľam akurát, že mám ešte dosť jabĺk z minulého roka ale kým ich budem môcť použiť už asi nebudú dobré. Rozmášľala som, že ich zmrazím len neviem či ich rozmixovať alebo len nastrúhať? Podusiť či len surové? Neviete poradiť?
@livuska1 ahoj, aj ja uz rozmyslam ako zacneme s prikrmom kasiciek. Ale tiez mame mesiac cas. 🙂 a rozmyslam ake mliecko pouzijem na kasicku, kedze som kupila nemliecnu kasu..

@livuska1 ake kasicky mas namysli? a ako stare je tvoje dietatko?