Rastúca drevená stolička Tiamo. Máte s ňou skúsenosť?
Máte s ňou niekto skúsenosť ? 🙂
Vopred ďakujem za názory.
nikolette, ale toto je sekcia vybava...
timo osobne nemame, ale mame doma rastuce stolicky pre obe deti, ine by som ani nekupila. nejde o to, aby som usetrila, ale ked vidim troj-stvor-pat rocne deti, ako sedia za stolom, ktory maju popd pazuchy, ako tam maju stolovat? rastuca stolicka je super vynalez, mozem len odporucit, ale ako je na tom konkretne tato, neviem posudit 😉
Mňa by ešte napr. zaujímalo, či drevené stoličky nie sú náročnejšie na údržbu ako plastové.
minnie, neviem posudit, ale my mame v kuchyni aj stol dreveny, aj nase dospelacke stolicky... som zvyknuta na drevo. dcera uz celkom slusne stoluje, po tej uz ani netreba, ale syn zapatle vsetko naokolo, tak po kazdom jedle ked utieram stol, utrem aj jemu pultik a raz za cas (ale naozaj len raz za cas) vsetko utriem prontom a je to stale pekne. my mame stolicky jitro. maju aj taky podsedak, ten sa da zvliect a tiez ho raz za cas operiem 😉
Dosa, ďakujem veľmi pekne, teraz som zase čítala, že keď sa do drevenej stoličky dá tá mäkká vyýplň, je veľmi úzka a pre dieťa nepohodlná. ono by asi bolo najlepšie vyskúšať to osobne, ale u nás v KE ich nemajú. A pultík máš odoberateľný ?
my mame tuto stolicku: http://www.stolicka.net/stolicka_stol.php
starsia dcera uz ma bez pultika a mladsi ma pultik. ten pultik je odoberatelny a teraz ked ho ma, tak sa da posuvat tak, ze ked ho davam do stolicky, trocha si ho odsuniem aby sa mi tam zmestil a potom ho zasuniem a na boku zaistim, aby sa neposuval, takze maly je obkluceny tym pultikom a nevylezie mi odtial... do tejto stolicky sa nedava ziadna vypln, ma to len podsedak, alebo sa namiesto toho pultika daju kupit take "nohavicky" ale mne sa pultik viac pacil... a pozeram, ze tvoj je o nieco starsi ako moj, takze uplne by stacil pultik... akurat vcera som mu posuvala sedacku o jeden stupienok dolu, lebo uz tam bol moc velky 😉
Ahojte, my mame tu, co dosa, je super, dcera ma 3 roky a v pohode sa tam zmesti aj s rezervou. 😅
pred par dnami som kupila od tomaholz a je skvela, krasne prevedena, ma vyosene operadielko, co sa mi pri vybere medzi roznymi vyrobcami zdala fajn, a veru je pri opreti velmi pohodlne . ideme kupit este jednu , doma je o nu bitka :O). a komunikacia s vyrobcom enonuno, dostali sme podsedacik zadarmo.
mne dnes prisla stolicka Tiamo. bohuzial, nie je vobec taká ako na obrázku, je z roznych kúskov takého lacne vyzerajúceho dreva a akurát na vrchu operadla má jeden taký kazový. je masívna, ale celkový dojem dost sklamal ☹
ja mozem k tomaholz aj po case napisat len v dobrom. uz obaja chalosi maju svoju.vysli mi v eshope v ustrety a aj ked celobielu neponukali nam taku vyrobili, aj druhy podsedacik bol zdarma. su stale pekne, neposkrabane, zedavane na nich aj my dospelaci 🙂, mozem len doporucit.
ahoj, tu je aktualna cena, http://www.tomaholz.sk/0,15,nastaviteľna-(rastu...
my sme kupili este v povodnej cene, dali nam vsat textilny podsedacik ku kazdej zdarma.papa
My sme si podsedacik objednali, zdarma sme ho nedostali 🙂 Ale so stolickami sme maximalne spokojni. Velmi dobre sa na nich sedi detom a aj nam 🙂 Odporucam.
ahoj
@zoopzoop
nas mladsi je prave prvak a starsiemu som ju prave kvoli nastupu do skoly tiez kupovala.
mladsi ju mal najprv v kuchyni, ako jedalensku, teraz v izbicke ako kancelarsku, pisaci stol ma trocha nizsi , ak som mu o par poschodi znizila aj sed , al podnozku. je uplne jedno aky je stol kedze obe vysky sa nastavit daju. pri pisani na stolicke pekne sedi, nekruti sa sem a tam, ako na kolieskovej, je tak akurat aby mal lakte na stole. ja som spokojna so stolickami. jedna je biela jedna prirodna a zatial sme nerobili ziadnu udrzbu. jednine co obcaas urobim je pritiahnutie imbusom, cca trikrat do roka ...

Skús v sekcii Výbava 😉