Režim a čajík
Ahojte, zaujímalo by ma, aký máte zavedený režim a kedy ste s tym zacali? Kolko krat za den pijete mliecko, ci davate aj cajík a kedy ste zacali vynechavat nocne krmenie?Moj maly je na UM...ma 4tyzdne.
Moja si zaviedla rezim sama a ja som ju v tom len podporila....okolo 4-5tyzdnoch si ona sama zacala kristalizovat spanky a krmenia a ja som ju v tom podporila to znamenalo ze ked vedela byt hladna v urcitu hodinu uz som necakala kedy spusti strasny krik ale som jej v tom case dala mlieko, spavat som ju ukladala 1.5-2hod. po prebudeni resp pri prvych naznakoch unavy, teraz ma 8 mes.spankove intervaly sa trochu zmenili ale vzdy ide spat o tej istej dobe len niekedy spi dlhsie inokedy kratsie, krmenie to iste a este krmime v noci a zatial nemam v plane ju od toho oducat, nakolko nejedava vela naraz kvoli refluxu a tym padom je hladna aj v noci, kedze je aj velmi aktivna a zacala nam chudnut....Caj som davala len ked mala koliku inak len trosku vody kedze mala sklon k zapcham ked mala tie styri tyzdne....
my sme zacali rezim tusim ked malo babo 6tyzdnov, ale len taky ze sme vecer vzdy okupali skoro v tu istu hodinu. mala sa tak naucila, ze ide spinkat na dlhsiu dobu, aspon 5hodin
Režim má cca od 4,5mesiaca ale sám si ho zaviedol.V približne rovnakom čase papal aj spal ale teraz sa to zase vekom mení ked je starší.Tiež je na UM a v noci papa aj 3x od roka ho budem odúčať od mlieka postupne.Vodu a čaj dávam tak od 4mesiacov,voda je samozrejme lepšia
Moja malá má 4,5 mesiaca a režim ako taký zavedený nieje... je to podľa potreby a podľa toho kedy sa ráno zobudí... 🙂 papá každé 3 hodiny tiež sme na UM a vypije 150 ml... večer väčšinou ide spinkať okolo 8-mej a prespí celú noc až ráno okolo 6.30 až 7,30 hod. sa zobudí a dávam jej papať... 🙂 väčšinou ešte potom si pol hodinku pospí je to spachtoš... 🙂spinká 3až 4 x za deň ... 🙂 začali sme prikrmovať a potom ešte jej väčšinou dávam 90 ml mliečka asi hod. po dokrrmení... 🙂 a takto každý deň... medzi tým troška čaju ale budem ju učiť pomaličky na vodu... 🙂

@mamina1234 pri 4-tyzdnovom novorodencovi o rezime ani neuvazuj 🙂 😉 ... syn bol na Um a nic ine okrem neho nepil ... krmila som na poziadanie, ziadne intervaly, spal podla potreby, tiez nie podla nejakych intervalov ... v noci prestal pit mlieko, ked mal rok a pol 🙂 😉 - sam od seba, bez oducania a stresovania 🙂 ... dieta si casom zavedie rezim aj samo, ale urcite nie, ked ma mesiac 🙂