icon

Riešenie odmietania jedla u 18-mesačného dieťaťa

merrykondrk
12. sep 2025

Ahojte, prosím radu, do nedávna dcérka papala všetko, polievky, mäsko, omáčky, prílohy, jogurty a bla bla bla ... Už pár dní sa trápime s tým, že za celý deň zje 3 kolieska šalátovej uhorky a v noci 270ml * 2 UM.... Čo mám robiť? Ako ju donútiť jesť?;mám ísť k lekárovi?

reela
•
12. sep 2025

@merrykondrk a nejdu zubky?

deedol
•
12. sep 2025

tiez mi napadli zuby. toho mlieka ma dost, skoro pol litra za 24h. mozno by som jedno skusila zrusit, ci nebude viac hladna.

ninka99865
•
12. sep 2025

Zrušiť nočné mlieko

merrykondrk
autor
•
12. sep 2025
@reela

@merrykondrk a nejdu zubky?

@reela nemám taký pocit, pozerala som jej do pusky ale nezdá sa mi

merrykondrk
autor
•
12. sep 2025
@deedol

tiez mi napadli zuby. toho mlieka ma dost, skoro pol litra za 24h. mozno by som jedno skusila zrusit, ci nebude viac hladna.

@deedol vyskúšam nechať len jedno, ďakujem 🫶🏻

merrykondrk
autor
•
12. sep 2025
@ninka99865

Zrušiť nočné mlieko

@ninka99865 no v noci sa často budí, keď jej nedám žiadne mlieko, nevyspi sa nikto, ani ona a ani my, ťažké obdobie máme teraz

deedol
•
12. sep 2025
@merrykondrk

@deedol vyskúšam nechať len jedno, ďakujem 🫶🏻

@merrykondrk skus a uvidis. ono v tomto veku su tie obdobia este take vselijake, ja mam pocit, ze "furt daco" bolo a potom to (niekedy aj samo od seba) preslo. drzim palce, nech to netrva dlho 🙂

zuzkaa1991
•
12. sep 2025
@merrykondrk

@ninka99865 no v noci sa často budí, keď jej nedám žiadne mlieko, nevyspi sa nikto, ani ona a ani my, ťažké obdobie máme teraz

@merrykondrk znížiť davky mliecka moja tiez v noci len mlieko chcela dlho bez.mlieka nezaspala....takze som dala napr 120ml cca alebo si nepamätám ak7 davku skratka nech si len cucne zaciti chut mlieka a zaspi ;)

ninka99865
•
12. sep 2025
@merrykondrk

@merrykondrk áno aj u nás to tak bolo… a potom sme začali znižovať dávku každej fľašky až sme sa dostali na 0. Trošku bol cirkus ale netreba popustiť a po pár nociach si ani nespomenie

radacak
•
12. sep 2025
@merrykondrk

@merrykondrk podľa mňa zuby
Moja je slabý jedák ale keď idú zúbky tak ani to málo nezje ..ale je kojena ešte ..máme 16 mesiacov

merrykondrk
autor
•
18. sep 2025

Ahojte ☺️ už máme len mlieko na večeru a 1 v noci.. nie je to úplne ideálne ale po troške papáme ☺️ ďakujem krásne za rady ❤️