Spapá moje dieťatko dosť?
ahojte chcela by som vas poprosit o nazor,ci moje dieta papa dost, za cely den vipije asi1040ml,cajiku , mlieka,polievky.plus este spapa bud troska chlebika,jogurtu,bananika,polievky je to dost?
Ahoj, Ja idem podľa knižky, čo sme dostali v pôrodnici. Malý má 8,5 mesiaca a dávam mu:
ráno: vypije 200ml mlieka
desiata: jablkové pyré 200ml
obed: polievočka 200ml, masko s niečím 150ml
olovrant: jogurt
večera: kaša s ovocím 250ml
v noci: 200 mlieka
každé jedlo dopĺňam kojením, ale skôr len od smadu, ... lebo mne vodu ani čajik piť nechce.
A tak ako písala orieskova, keď prospieva, tak by som to neriešila. Môj malý od cca 7mého mesiaca priberá po 250g mesačne. Má 9,5 kg a vraj je to v pohode.
Nepises vobec vek dietata a navyse to sa ozaj neda takto povedat. Pre niektore dieta by to bolo prilis vela, pre ine malo, pokial ti pribera a rastie, tak papa ako ma.
Podľa toho čo píšeš, má dosť. Môj má za chvíľu 15 mesiacov a ráno mi ledva vypije 120 ml mlieka a tri krát zahryzne do chlebíka, na desiatu ovocie, obed celkom spapá, olovrant horko ťažko zje, niekedy vôbec a večer vypije len 120 - 150 ml mlieka. Nič moc jedenie. A čo sa týka pitia, horor. Ak doňho dostanem 150 ml čaju, tak je to zázrak. Ale podľa doktorky mu nič nechýba.

Ak doststocne pribera a je spokojne tak nieje co riesit.nasa tiez vypije hodne cajiku a popapa jogurtik,obed,neskor prenedavku abo olovrant nejaky a na veceru kasu.ale kazde diettko je ine