Štvormesačná malinká nechce jesť
Ahojte. Mali sme chorú malinkú a dr.nám predpísala ATB. Vobec ich nechcela užívať, tak sme jej ich pridali do mlieka. Odvtedy keď je hladná tak len plače a keď jej dáme mliečko, tak ho nechce. Nakŕmim ju len keď spí, alebo keď sa kočáruje. Mali ste niekto takýto problém? Trvá to už mesiac a som z toho na prášky...od dnes jej skúšam zmeniť mlieko z Hami na Babylove tak uvidím...ak máte niektorá skúsenosti prosím poradte mi. Ďakujem pekne.
my máme tiež podobný problém... 15 mesačná dcérka pri užívaní ATB prestala piť mlieko úplne. Normálne som jej ho urobila a ked sa išla napiť tak ju naplo na vracanie a odvtedy mi do úst mlieko nedala. A mlieko sme jej nedávali s naraz s ATB Skúšali sme aj do pohárika alebo iný druh a nič nezabralo...
Neviete poradiť čo by pomohlo? A takej tuhej stravy ona nezje veľa takže nám aj chudne
@eeffka mne to je jasne, ze som spravila chybu. Malej chybal uz len malinky krok ku zapalu pluc a tie ATB sme 2dni nemohli do nej dostat proste nijako to neslo. Striekacku sme mali aj vsetko ale ona to vyvratila, vyplula proste to nechcela....a vtom mliecku to vypila proste, a vtedy neriesis takyto problem, ked sa dieta nevie ani nadychnut pri kaslani a vykasliavani hlienov si rada ze nejako tie lieky prijima....k dnesnemu dnu uz mliecko nepije vobec, papame kasicky, zeleninku, ovocie, puding.
@1mariannka1
blbost: ziadnu chybu si nespravila. Naopak nasla si sposob ako jej ATB podat tak aby ich vzala 🙂 A to bolo vtedy najdolezitejsie.
Nekojis vobec? Ak len UM, tak dalej skusaj. Nech da flasu niekto iny. Dostan ju do dobrej nalady a skus vtedy. Pridavaj UM do kasiciek, zeleninky a pod. Skus iny cumlik na flasi. A stale skusaj a ponukaj 🙂 Prajem vela trpezlivosti a ty si dopraj cas pre seba. Natahovacky s 5m babom su mentalne narocne, hlavne take kde nevies vyhrat.
Otazka: ATB pre tak male deti nie su s prichutou? Ja zijem v USA a tu nam stale namiesaju ruzovu melonovu prichut 🙂 Je to skvele a maly oblizoval striekacku aj par minut.po uziti a nechel ju vratit 😀 Do buducna sa popytaj/popytajte
@prego81 Ahoj dakujem pekne za podporu :D. No bolo to v tekutej konzistencii a vobec to nebolo zle, malo to sladku chut, neviem preco to nechcela a ani horke to nebolo.Asi to tie deticky nejako vycitia.....teraz papkame cez den nemliecne kasicky z jej mlieka, presnidavky, mliecne kasicky a zeleninku s maskom. Vnoci mi 3x vypije po 100-140mliecka, ale je to narocne, leno musi byt v urcitej faze spanku inak mi odhadzuje flasu...

@1mariannka1 no v prvom rade hnusne lieky sa neskryvaju v jedinej potrave ktoru dieta prijima... prisli ste aj o nu, dieta ma zafixovanu hnusnu chut. Ak ma 4m a je na UM, zacni davat zemiak, mrkvu, kasu ryzovu... neupinaj sa na mlieko.
Dobuducna ak treba dat ATB tak do striekacky a streknut dozadu do ust a nasledne dat mlieko, caj, dzus ( nieco na splachnutie) za "odmenu"