V čom najlepšie kŕmiť 4-mesačné dieťa?
Ahojte
Prosím vás v čom kŕmite svoje 4 mesačne dieťa? Moje teda ešte nesedí tak zatiaľ používam vajíčko ale vraj to nieje dobre. V stoličke ešte sama sedieť nevie.
Prikrmujem na odporučenie pediatričky.
Vo vajicku je to ok. Ved je to poloha pri ktorej nesedi. Su potom take stolicky kde sa nastavuje sklon a dieta tam ma polohu ako vo vajicku.
Ja som ani jedno take male dieta neprikrmovala 🙈 obidvaja mali cca 2 tyzdne pred 6m. Starsia uz vtedy sedela a mladsieho som krmila v babybjorne kym si nesadol. Urcite je lepsia varianta krmit vo vajicku nesediace dieta, ako ho “nasilu” posadit niekam do nepolohovatelnej stolicky.
Takze za mna vajicko OK
V babybjorne (hojdacie kresielko) alebo vajko. Ved to tam nebude jest vecne, neublizi mu to.
mali sme lehatko babybjorn a prve prikrmy v tom... ale teda my sme zacali az v 7.m cize uz to fyzicky bolo nieco ine. Ale pokial viem tak aj mamicky co prikrmovali skor, pouzivali nieco podobne...
V lehatku ale potom sme kúpili polohovaciu stoličku peg perego prima pappa 🙂
Podľa teba aký je rozdiel medzi vajíčkom a niečím iným? V aute môže sedieť, ale kŕmiť sa nie?
4 mesačne dieta uz prikrmujes ? A kam sa ponahlaš? Až po ukončeni 4 mesiaca sa zaraďuju prve príkrmy... ale aby som bola k teme, ja som mala polohovateľnú jedalensku stoličku

mala som taku hojdaciu stolicku, nieco taketo https://alinda.sk/vibrujuce-lehatko-s-melodiou?... nemusis kupovat drahe